Kalbim ateşler içinde yanıyor sanki

İstediği halde kv’lerde beler çekiyo gelinler bir de istemediği halde size neler çektirir düşünün derim. Ayrıca kendi kararlarını alamayan, sevip sevmediği net olmayan ve annesi için söylüyorum sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin. Hakkınızda hayırlısı..

Ece hanım her konunuzda daha da bu kişiye karşı hastalıklı duygularınızın arttığını görüyor ve adınıza üzülüyorum. Size adam mı yok kuzum. Bu çocukla olmaz, o anne size rahat vermez. Aynı iş yerinede gitmeyin bu çocukla artık mesajlaşmayında. Salın gitsin

Numarasını sildim. WP'de o beyaz adamlı resmi görüyor adımın yanında şu an.
Şaşırmıştır cocukcagiz 2 hafta önce senden asla vazgeçmem falan diyen hatunun onu engelleyebilmiş olmasına

Vallahi bazılarınıza kızsam da etsem de teşekkür ederim. Sanki birkaç saattir onu tanimadigim zamanlara dönmüş gibiyim. Huzur dolu içim.

Bunda sizin yorumlarınızın etkisi büyük.

canım içimde sana ulaşmaya çalışıcak diye kötü bir his var engellemenin bi önemi yok kafanda bitirmişsen ancak biter

canım içimde sana ulaşmaya çalışıcak diye kötü bir his var engellemenin bi önemi yok kafanda bitirmişsen ancak biter
Ulaşmaya calisir mi veya çalışırsa benim yanıtım ne olur inan bilemiyorum şu an.
Ama onu düşünmeye zorluyorum kendimi, inan hiç bir şey hissetmiyorum. Öylesine tanımış olduğum biri gibi geliyor.

Yahu ben 4.5 ve 9 yaşındaki oğullarımin nazini çekemiyorum sense elin herifinin nazini öpüp başına koyuyorsun. Kör aşık mısın nesin.
Aşıktım.
Her gün ders çalışmaya onların kafeye gidiyordum. Sadece ismini biliyorum, boşları toplarken falan bir iki konuşuyorduk. Her geçtiğinde, bakacağım diye kendime söz verio bakamıyordum bir türlü. Arkasına bakmaktan arkasını ezberlemiştim.
Bir gün sıcak çikolatama kalp çizmeyi teklif etti. O gün bendeki sevinci bakkal amca bile fark etti.
Sonra bir gittim bu yok, günlerce bekledim durdum.
Sonra aklıma bir plan geldi. Canım çıktı ama buldum onu bir sosyal platformda..
Nedense ıçimden bunları anlatmak geldi..

Bazen diyorum keşke kafedeki o yeşil gözlü, masum çocuk olarak kalsaydı gözümde, hafızamda.
Keşke o gittikten sonra onu bulamasaydım.

Reşit de daha yaşı küçük. 21 yaşında. Henüz liseyi bile açıktan okuyor. Yani öyle pek hayat deneyimi vs yok.
Off 21 yaşında lisans diplomamı elime aldım ve bunu yapan tek kişi ben değilim yani kendimi övmek için demiyorum. 21 yaşında ilişkisi annesine bağlı, hayat deneyimi yok, eğitimi yok. Zaten bir erkek için olgunluk açısından "çocuk" yaşta. Siz de 21 yaşındasınız sanırım size tavsiyem 23-24-25 civarıyla birlikte olmanız. Akıl yaşta değil başta doğrudur ama bu çok nadir.

Bence sende obsesif kompulsif bozukluk var, önceki konularında da unuttum deyip yeni konu acıyosun
Bilmem. Belki dediğin gibidir. Ben borderline kişilik bozukluğuna sahip olduğumu düşünüyorum.
Dediğim gibi psikologa gittim bugün ama sadece dinledi ve not aldı. Bir yorumda bulunmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…