• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi duran bebek

sevdam0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2
13
38
29
COK ACİLLLLLLLL
Merhaba arkadaşlar sormak istiyorum size. 6 haftalık hamileydim kontrole gittigimde bebegin kalp atışı olmadıgını öğrendim başka doktora gidip tekrar baktırmak istedim aynı şeyi söyledi sağlıksız oldugunu kürtaj önerdiler fakat ben kabul etmedim bir hafta oldu bekliyorum düşük iğnesi vurulmuştum 2 hafta o yüzden de kanamam olmuyo düşmüyor şuan, kürtaj dışında önerebilceginiz bisey var mı hergün maydonoz suyu falan iciyorum cok az akıntı şeklinde kan geldi ama devamı gelmedi yardımmm edin lütfennn

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bir kalp durması yaşamıştım. İçinizde parça kalırsa kürtaj olmak zorunda kalabilirsiniz baştan olsaydınız keşke.

COK ACİLLLLLLLL
Merhaba arkadaşlar sormak istiyorum size. 6 haftalık hamileydim kontrole gittigimde bebegin kalp atışı olmadıgını öğrendim başka doktora gidip tekrar baktırmak istedim aynı şeyi söyledi sağlıksız oldugunu kürtaj önerdiler fakat ben kabul etmedim bir hafta oldu bekliyorum düşük iğnesi vurulmuştum 2 hafta o yüzden de kanamam olmuyo düşmüyor şuan, kürtaj dışında önerebilceginiz bisey var mı hergün maydonoz suyu falan iciyorum cok az akıntı şeklinde kan geldi ama devamı gelmedi yardımmm edin lütfennn
Geçmiş olsun öncelikle.
Çok afedersiniz ama bu nasil bi cahilliktir? Bebeğiniz sağlıklı değilse elbette doktor kontrolü altında sonlanmasi gerekir. Evde olacak iş mi Allah aşkına? Size yazık değil mi?

COK ACİLLLLLLLL
Mrb bnde oldum 3 aylık tim kalbi durdu aldm 3 hastane sonunda 4. Aldım tavsiyem aldırın Allah korusun daha kötü olursunuz

Back