Bebek İkinci El kalanları listeledim sayfa 22,23,24 tek liste kız-erkek-unisex-giyim,oyuncak,diğer

tamam umarım 10 aya uyarlar en az 39 cm olması gerekiyorlar:)Sarıyı beğendim o olur,bodylerden beğendim,oyuncaklardan beğendim.eğer anlaşırsak
almayı düşünüyoreum canım
Hımm inşallah beğendiklerin duruyordur satılanlar olmuştu
bir de ay olarak 6-9 yazıyordu onlarda ama yine de ölçeyim

tamam umarım 10 aya uyarlar en az 39 cm olması gerekiyorlar:)Sarıyı beğendim o olur,bodylerden beğendim,oyuncaklardan beğendim.eğer anlaşırsak
almayı düşünüyoreum canım
O iki sorduğun
kırmızı çizgili 42cm
pembe 40cm
çıtçıtları kapatıp ağın bitimini ölçtüm

canım bunları kac aylık hamıle ıken gıydın satılmadıysa 3 unude almak ıstıyorum fıyatlarını yazarmısın en uygunundan
canım
7 satıldı

6 yı 7 aylıkken giydim sonra çok kilo aldım giyemedim 90kg ya çıktım... doğum sonrası bir süre giyebildim

8i bir iki kez giydim siyahi vardı onu çok giymiştim. her ay giyilir kullanışlı bel üstüne zaten o kumaş geliyor

ben son üç izne ayrılmıştım hep eşofman ile gezdim

O ikisini düşünürsen en uygunu 25 olsun

Oxxo yu birisi sormuştu dönüş yapmadı bir ona sorayım

canım ıkısı 25 mi teki mi anlamadım sen sor almıycaksa yazım uzerınden donersen sevınırım iyi satıslar

Kizim kucagimda bakiyordum yanlislikla oldu sanirim pardon

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gömlekle tişört ve 2 sonradan eklediğin hırka fiyatlarını bi alıyım canım pantolonların bedeni tutmuyor malesef asıl pantolona ihtiyacım var 80 kiloyum 44 beden olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…