- 14 Nisan 2013
- 2.632
- 174
Tamam canım şimdi okuldayım eve gidince ölçer yazarım
Hımm inşallah beğendiklerin duruyordur satılanlar olmuştutamam umarım 10 aya uyarlar en az 39 cm olması gerekiyorlar:)Sarıyı beğendim o olur,bodylerden beğendim,oyuncaklardan beğendim.eğer anlaşırsak
almayı düşünüyoreum canım
sarı tulum duruyordu diye biliyorum tamam haber bekliyorumHımm inşallah beğendiklerin duruyordur satılanlar olmuştu
bir de ay olarak 6-9 yazıyordu onlarda ama yine de ölçeyim
Sarı tulum dediğin hangisi canımsarı tulum duruyordu diye biliyorum tamam haber bekliyorum
Sarı tulum dediğin hangisi canım
Hımm onlar gideli çok oldu canım yaAhanda bunlar:))).............
O iki sorduğuntamam umarım 10 aya uyarlar en az 39 cm olması gerekiyorlar:)Sarıyı beğendim o olur,bodylerden beğendim,oyuncaklardan beğendim.eğer anlaşırsak
almayı düşünüyoreum canım
canımcanım bunları kac aylık hamıle ıken gıydın satılmadıysa 3 unude almak ıstıyorum fıyatlarını yazarmısın en uygunundan
canım
7 satıldı
6 yı 7 aylıkken giydim sonra çok kilo aldım giyemedim 90kg ya çıktım... doğum sonrası bir süre giyebildim
8i bir iki kez giydim siyahi vardı onu çok giymiştim. her ay giyilir kullanışlı bel üstüne zaten o kumaş geliyor
ben son üç izne ayrılmıştım hep eşofman ile gezdim
O ikisini düşünürsen en uygunu 25 olsun
Oxxo yu birisi sormuştu dönüş yapmadı bir ona sorayım
canım o arkadas geri dönmedi ikisi 25 senin olsuncanım ıkısı 25 mi teki mi anlamadım sen sor almıycaksa yazım uzerınden donersen sevınırım iyi satıslar
canım o arkadas geri dönmedi ikisi 25 senin olsun
Satılmıştır............,.
????????????????????M
M
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
şunları da hamile iken kullanmıştımcanım elinde kalan hamilelikleri bi resimlermisin
1.Eki Görüntüle 1210327
2.Eki Görüntüle 1210328
3.Eki Görüntüle 1210329 Eki Görüntüle 1210330
4.Eki Görüntüle 1210331 Eki Görüntüle 1210333
5.Eki Görüntüle 1210334 Eki Görüntüle 1210335
6.Eki Görüntüle 1210341 Eki Görüntüle 1210342
bir de elimde büyük beden pantolonlar var birkaç defa hamilelik sonrası kilo veremediğimden almıştım işe başlarken şu an kiloları verdim onları da Bit pazarı sayfasına ekleyeceğim