Bebek İkinci El kalanları listeledim sayfa 22,23,24 tek liste kız-erkek-unisex-giyim,oyuncak,diğer

23-24 numaralar satılmazsa ben mutlaka alacağım.
bana özelden haber verirseniz sevinirim.

canım sana mahçup oldum.
senin ürünleri paketlerken sarı tulumun arka bacağında küçük bir delik gördüm. inan haberim yoktu.

bu yüzden sana aşağıdaki bu yaz kızım için aldığım daha hiç giymediği 18-24 aylık bodylerden bir tane ücretsiz göndereceğim.hatamın telafisi için
ya da başka bir beğendiğin ürünü. hiçbiri olmaz dersen paranı iade edeyim.

kusura bakma

iyiniyetiniz için çok teşekkürler , parayı iade etmenize de, hediye göndermenize de hiç gerek yok.
2.el alışverişin cilveleri bunlar.
içiniz rahat olsun.

iyiniyetiniz için çok teşekkürler , parayı iade etmenize de, hediye göndermenize de hiç gerek yok.
2.el alışverişin cilveleri bunlar.
içiniz rahat olsun.
Olmaz canım ya benim öyle hiç içim rahat etmeyecek ben göndereceğim sana birşey süpriz olsun :) inşallah beğenirsin

Canım durup durup senin kapını çalıyorum ama kusura bakma :) aldıklarımdan memnun kaldığım için bişey kaçırmak istemiyorum. Elinde 19 no ev babeti ve çıtçıtlı atletlerde varmı canım ?

Canım durup durup senin kapını çalıyorum ama kusura bakma :) aldıklarımdan memnun kaldığım için bişey kaçırmak istemiyorum. Elinde 19 no ev babeti ve çıtçıtlı atletlerde varmı canım ?
Canım çarık gibi olandan var ama mavi
atlet de düz beyaz var 4 tane lcw nin ama çok giydik bir de düz beyaz kısakollu var onu da atlet gibi giydiriyordum

Canım babet de bi tane hatırladım pembe lcw var yırtık değil de ucu kalkmış bi de önünde çiçekler vardı kızım yiyor diye kestim :) ücretsiz istersen verebilirim zaten görüşmez getiririm bakarsın foto da koyarım bi ara

......................

Canım mucizevi adlı arkadaşa msj atarmısın ilk arabam arıyor ben söyledim ama konularında bulamamış

canım fiyatı 50 mi?çok fazla değil mi sıfırı zaten 60-70 arası. bir de kargo parası var, son fiyat mı?
Canım sıfırı ben aldığımda 90da 80e düşmüştü şu aralar bir indirim var evet oralardan al tabi kaçırma benim acelem yok o kampanyalar tükendiğinde belki almak isteyen olur diye tutuyorum
biz hiç kullanamadık kızım sevmedi sadece kapağı ile oynadı 50 nin altı ben zararda olurum kusura bakma

Son düzenleme:

peki teşekkürler.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…