• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kalanları bir araya topladım erkekler çoçuklar için

resimlerdeki ürünlerden bi kısmı satıldı herhalde bkaçtanesini beğendm ama hala elinizde mevcut olanlar hangileri acaba?

mrb arkadaşım ben nike sandaletleri beğendim ama pembe mi kırmızımı çözemedim birde oğlum suan 21,5 giyiyor seneye olurmu diye terddütteyim ama kırmızı ise almak isterim..

ewet rengi kırmızı bende oğlum için almıştım oğlum 1.5 yaşındayken yaz boyu kullandı sizinki nekdarlık belki ona göre tahmin edebilirim..

24 ten itibaren sonuna kadar marka - beden - fiyat yazabilir misiniz acaba. Teşekkürler.

24. resimdeki carters 6 ay

25.resimdeki calvin klein 3-6 ay

26.resimdeki fisher price 3-6 ay

27.resimdeki carters 0-3 ay

28.resimdeki calven klein 3-6 ay

29.resimdeki 6 ay

30.resimdeki 0-6 sanırım

31.resimdeki 3-6 ay

32.resimdeki 6 ay

hangilerinin bedenleri uyuyorsa ona göre fiyat yazım..

CANIM CEVABINI YENİ GÖRDÜM ÖZEL MSJ KUTUN DOLMUŞ YAZAMADIM
NİKE SANDALETLERİ BEN ALMAK İSTİYORUM OĞLUM SUAN 20 AYLIK SANIRIM SENEYE GİYECEKTİR.AMA ALIYIM DURSUN İSTEDİM serender001@hotmail.com msj atarmısın iletişime geçelim

Son düzenleyen: Moderatör:
CANIM CEVABINI YENİ GÖRDÜM ÖZEL MSJ KUTUN DOLMUŞ YAZAMADIM
NİKE SANDALETLERİ BEN ALMAK İSTİYORUM OĞLUM SUAN 20 AYLIK SANIRIM SENEYE GİYECEKTİR.AMA ALIYIM DURSUN İSTEDİM serender001@hotmail.com msj atarmısın iletişime geçelim

tamam canım ama oğlun 20 aylıksa bu sene giyebilir benim oğlum bu aylarda kullanmıştı ..

Back