- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- Konu Sahibi haydigelgidelim
canım eşim işten geldi yarın yeniden görüşürüz öptümbu paylaştıgım siyah ile 1 ve 3. resim bikini olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eşim işten geldi yarın yeniden görüşürüz öptümbu paylaştıgım siyah ile 1 ve 3. resim bikini olsun
geri geldim ben eşim yorgun olduğundan hemen uyumaya geçtibu paylaştıgım siyah ile 1 ve 3. resim bikini olsun
bak bunu eklemeyi unutmuşum buda var Eki Görüntüle 991549
geri geldim ben eşim yorgun olduğundan hemen uyumaya geçti
şekerim bikiniler 38 beden bana büyük oldukları için çıkarıyorum zaten elden ...ok süper haha smdi o bikiniler kaç beden onuda sorim de
baccıım hoş kazaklar varmış da hep satılmış yaa siyah kapri ihtiyacım var ama o da xl malesef canımcım ama ben sana gönderebilirim dolgu topuk 36 no ayakkabı da var benim sayfada hepsi temizdir seve seve gönderirim
( üzüldüm şimdi çokca ( siyah kapri şort xl diyor ama beden aldatmacası var onda..ben 54 kiloyken falan giyiordum..kaç kilosun kaç beden giyosun
bakın istersen dahahadi yaa o zaman olabiliiir ben de 56 falanım
bakın istersen daha
o kapri şort ile kareli mavi beyaz gömlek tuniğe takas yapalım istersen..o gömlekte çok şık 2-3 kez giydim ne dersinmalesef canım ya başka uyan bişey bulamadım ben senin beğendiklerini 15 e göndereyim sana ne dersin
Eki Görüntüle 1000523 Eki Görüntüle 1000527 Eki Görüntüle 1000528 [sıze=3] bu ürünler julyy arkadaşıma verilmiştir artık satışta değil..güle güle kullan canım [/sıze]
* defacto ürünüdür .. çok az kullanıldı
* leopar desenini sevmediğimden yıllardır çekmecede yatıyor
* çok sevdiğim çantam fakat artık kullanmıyorum makinada yıkanabiliyor :)
* deri çanta ister çapraz ister omuzdan uzun kısa seçenekleri ile kullanılabiliyor ..5 gözelidir..tek sorunu önde görünen fermuarı çıktı takamadım fermuarı ile beraber vericem :))
* defacto ürünüdür .. çok az kullanıldı
* leopar desenini sevmediğimden yıllardır çekmecede yatıyor
* çok sevdiğim çantam fakat artık kullanmıyorum makinada yıkanabiliyor :)
* deri çanta ister çapraz ister omuzdan uzun kısa seçenekleri ile kullanılabiliyor ..5 gözelidir..tek sorunu önde görünen fermuarı çıktı takamadım fermuarı ile beraber vericem :))
çok iyi durumda belirttiğim gibi sadece öndeki fermuarının başı çıkmıştı çekerken onuda takamadım 5 gözeli çok harika çok amaçlı bi çantauzun askılı deri canta nasıl guzelmı takas dusunebılırım belkı bu cantayla D:
canım bikiniyi ve pareoyu sana ayırdım zaten bu gömleğide ekleyerek ayırıp ben senin yeni ekleyeceğin ürünlerin varsa beklerim hırkayı daona göre ayarlarız istersen sen ürün ekledikçe haber ver gerçi haberim oluyor ben bakıyorum beğendğim olursa yazayım sana olmaz mıcanım ben bu ikisini beğendim bikininin kullandım durumu ve bedeni nedir?ben alt almayı pek tercih etmiyorum aslında hijyen açısından o yüzden soruyorum