- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
-
- Konu Sahibi haydigelgidelim
Canm kırık beyaz tiril tiril 5 tl dediğin elbise mi kumaşı nasıl kaç bedene olur esnek mi yani deri cüzdanın para koyma yeri de var dimi bide beyaz 7 tl tshirt var beğendiklerim konuma bakarmısın takas yapabiliriz istersen
bu arada cüzdanın para koyma yeri var tatlımcımCanm kırık beyaz tiril tiril 5 tl dediğin elbise mi kumaşı nasıl kaç bedene olur esnek mi yani deri cüzdanın para koyma yeri de var dimi bide beyaz 7 tl tshirt var beğendiklerim konuma bakarmısın takas yapabiliriz istersen
canım ayakkabılarına baktım benim giyebileceğim türden değiller
keten elbise 15 çanta 20 tl
ikisi 30 tl olsun sana kargoda ödiceksin neticede
tabiki sende adres bilgilerini yaz bana olur mu :))Bana hesap bilgilerini mesaj atar misin ikisini de alayim
tabiki sende adres bilgilerini yaz bana olur mu :))
Canm site değiştiğinden beri yeni gördüm cevabını.. Takas yapar mıyız yeni ürünlerini de bekliyorumbu arada cüzdanın para koyma yeri var tatlımcım) 16 adet gözü var
canım daha öncesinde de sormuştun ama kendime uygun birşey bulamadığımı söylemiştimCanm site değiştiğinden beri yeni gördüm cevabını.. Takas yapar mıyız yeni ürünlerini de bekliyorum
Haklısın canm unutmusum o zaman biraz daha bekleyelimcanım daha öncesinde de sormuştun ama kendime uygun birşey bulamadığımı söylemiştim
tamam canım haberleşirizHaklısın canm unutmusum o zaman biraz daha bekleyelim