- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- Konu Sahibi haydigelgidelim
duruyor şekerim ,40-41 numaraCanım erkek ayakkabısı satıldı mı? Satılşmadıysa kaç numero?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duruyor şekerim ,40-41 numaraCanım erkek ayakkabısı satıldı mı? Satılşmadıysa kaç numero?
istiyor musun canım :44:canım erkek ayakkabısı satıldı mı? Satılşmadıysa kaç numero?
duruyor şekerim ,40-41 numara
istiyor musun canım :44:
ehehe maşallahCok begendim canim ama benim yarimin ayaklari 45 numara
ehehe maşallah
sağlık olsun o zaman :) beğendiğin başka bişi olursa yardım ederim
selam , satılıklar canımselam canım bu ürünler satılıkmı hepsi takasmı anlayamadım
26. sayfa ve sonrasındakiler varcanım ürünlerin hepsi bunlarmı başka varmı
26. sayfa ve sonrasındakiler var
şuanda yeni ekleyecek başka ürünüm yok onlar bi satılsın belki yeniler eklerim çok fazla oldu kimse uğramıyor tükkana
canım hiç kullanmadıklarım ve 1 kez kullandıklarım bunlar zaten açıklamalarda mevcut ..peki elinde hiç kullanılmamış ürün varmı canım
canım hiç kullanmadıklarım ve 1 kez kullandıklarım bunlar zaten açıklamalarda mevcut ..
hediye olanları özellikle hiç kullanmadım
senin beğendiklerin varsa sor ben sana durumunu söyliym
bak canım fiyatlar oldukça uygunok bi göz atayım
bende senin topiğe bakayım ozaman takaslaşırız belki istediğin varsabaktım canım saol daha çok takas için bakmıştım neyse ben kendi ürünlerimi satayımda alım işine sonra bakarım artık :)
bende senin topiğe bakayım ozaman takaslaşırız belki istediğin varsa
peki öyleyse sağlık olsunbak canım ama ben pek bişiy bulamadım sende bana yarayan
hangilerini beğendin canımaslında bişiler beğendim gibi ama onları değişme imkanın var mı benimkilerle yoksa bazılarımı takas?