How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El kalanlar ve yeni eklenenler 7.sayfadan itibaren

ılk 3 resım ıcın fıyat verırmısınız.

Canim pantolonlar aldigimda 20 küsür, gömlek ve hırka 19.90 diye hatırlıyorum belki hirka daha fazlaydı ama unuttum mavi kazak14.90 di hepsi yepyeni duruyor yari fiyat düşünüyordum. 50 verirsen kazk ve sueteri hediye gönderirim

cokkk pahalı geldı bacım bana ya. sonucta ıkıncı el uygun bısıler yapıver. dolaında durcana bana faydası olsun .:)

cokkk pahalı geldı bacım bana ya. sonucta ıkıncı el uygun bısıler yapıver. dolaında durcana bana faydası olsun .:)

Inanki cok yeniler alacagina pisman olmayacaksin tostosuna cok yakisacaklar 10 tl daha indirim yapayim canim oglusun için

Erkek bebeklerinize çok güzel ciciler 7. Sayfadan itibaren bakın inceleyin sorun cevaplayayim

Merhaba canım bana dönüş yapmadın karar verdiysen bugün çıkıyorum kargoya haber verirsen sevinirim

$3ile 6ay arasý hepsi 10 tl.jpg Eki Görüntüle 964467 Eki Görüntüle 964469 $20140123_162343.jpg bunlar var mı?

Kusura bakma çocuklarda firsat bulamadım mavi ve pembe tulum var alt olanlar satıldı

$Hepsi 10 tl .jpg
bu 3ü duruyorsa bunlar olabilir
yalnız ikea çerçeveyi beğenmişsin yollarım sorun değil ama ptt ile yollamama rağmen büyük boy olduğu için kargo 10tlyi biraz geçer diye düşünüyorum sanırım 11-12 tutabilir

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 964791
bu 3ü duruyorsa bunlar olabilir
yalnız ikea çerçeveyi beğenmişsin yollarım sorun değil ama ptt ile yollamama rağmen büyük boy olduğu için kargo 10tlyi biraz geçer diye düşünüyorum sanırım 11-12 tutabilir

Evet onlarda duruyor simdi alacaklarını bir toparlayalim canım oglunmu var kızınmı ona gore hediye de koyayım kargoyu 10 tl ye kadar odeyebilirim fazla harcama yapamıyorum ona göre ptt de bir ayarlama yapabilirmisin bide o istedigim yesil bluz kaç beden anneme almayı düşünüyordum

Mavi Pullu 50 - 52 beden istersen onu da iki kolaltından ölçerek cm verebilirim
bebeğimiz kız ama unisex şekilde giydiriyoruz illa pembe giymiyor yani :1:

Mavi Pullu 50 - 52 beden istersen onu da iki kolaltından ölçerek cm verebilirim
bebeğimiz kız ama unisex şekilde giydiriyoruz illa pembe giymiyor yani :1:

Tamam baska istedigin bisey varmı ,o bluz tam anneme göre uzun kollumu kisa kollumu farketmez ama mrk ettim.urunlerde anlasma yapalimda bugün yada yarin yollayalim birbirimize bebeğin kaç aylık

Tamam baska istedigin bisey varmı ,o bluz tam anneme göre uzun kollumu kisa kollumu farketmez ama mrk ettim.urunlerde anlasma yapalimda bugün yada yarin yollayalim birbirimize bebeğin kaç aylık

yarasa kol gibi dökümlü duruyor kolsuz ama omzu kapatır şeklinde yani
0-6 6-12 aylık gibi birşey yollayabilirsin canım teşekkür ederim
ben kargonu yarın yapabilirim istersen sen de öyle yollayabilirsin

[ZQUOTE=nbor;33882482]yarasa kol gibi dökümlü duruyor kolsuz ama omzu kapatır şeklinde yani
0-6 6-12 aylık gibi birşey yollayabilirsin canım teşekkür ederim
ben kargonu yarın yapabilirim istersen sen de öyle yollayabilirsin[/QUOTE]

Tamam özelden adres veriyorum canım, sende verirsin.

Back