How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El kalanlar ve yeni eklenenler 7.sayfadan itibaren

Kiyafetleri begenen yokmu arkadaşlar bi tane bile alan olmadı. Bir sorunmu var fiyatları mı pahalı geldi acaba?..

Max marka pijama tek takım değil 3 tl olan hangisiydi bulamadım:)
Hirka dediğimiz penye kapsonlu onda hafif renk solmasi var ama cok göze batmiyor 3 sana 10 olur siftah senden ..

7 tl beden 1 yaş LCW hırka 2. koydugun resimlerin 3.sıradaki yani kapsonlunun yanında duruyor ama resimde ortasında renk solması gibi gözüküyor dogrumu?
3tl 12 ,18 ay.jpg renkli çizgili olan tam hırkanın altındaki
4 tl 12, 18 ay. mavi beyaz çizgili olandan vazgectim yanındaki gri olanı istiyorum
8 tl 1 yaş pantolonlardan kahverengi olanı hani maviyle yanyana duruyolar.

ne kadar yaparsın

7 tl beden 1 yaş LCW hırka 2. koydugun resimlerin 3.sıradaki yani kapsonlunun yanında duruyor ama resimde ortasında renk solması gibi gözüküyor dogrumu?
3tl 12 ,18 ay.jpg renkli çizgili olan tam hırkanın altındaki
4 tl 12, 18 ay. mavi beyaz çizgili olandan vazgectim yanındaki gri olanı istiyorum
8 tl 1 yaş pantolonlardan kahverengi olanı hani maviyle yanyana duruyolar.

ne kadar yaparsın

Tamam hepsi sana 20 olur , evet hırka biraz soluk ama çok saglam ve yenidir.hediyemde var adresi verirsen kapıda ödeme ile yollarım kargo bana aittir.

ikili pantolan var mavi ve füme onları birde kot tulum var onu ne kadara yaparsınız ?20 tl olurmu ankaradayım kargo parasıda var çünkü

ikili pantolan var mavi ve füme onları birde kot tulum var onu ne kadara yaparsınız ?20 tl olurmu ankaradayım karg parasıda var çünkü

Mavili olanin yanında ki kahverengidir ama onu bi arkadasimiz alıyor digerlerini istiyorsan 17 tl yapabilrim cunku kot salopeti sırf 24.90 almıştım ve cabuk boy attigi icin hic giyemedi bile .düşünürsen hemen yollarım.

Back