How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El kalanlar ve yeni eklenenler 7.sayfadan itibaren

Renkli çizgili lcw üst satıldı canım, o haric 87 gibi bi rakam tutuyor 60 a veririm kargo sana ait .bebegin ne kadarlık öğrenebilirmiyim?

Hadi arkadaşlar yarin kargoya gidiyorum almak isteyenler cevap gönderiniz. ?....

$7 tl 9.12 ay.jpg $20131214_173220.jpg $Hepsi 15 tl kadife olanlar lcwkot olan bcrk 6,12ay.jpg $Hepsi 25 tl 12, 18 ay.jpg
05514022994 burdan ulaşırmısınız

üstdekiler birde bunlar

Tamam hepsi sana 20 olur , evet hırka biraz soluk ama çok saglam ve yenidir.hediyemde var adresi verirsen kapıda ödeme ile yollarım kargo bana aittir.

merhaba canm uzun süredir yasaklıydım giremedim...evvela kıyatetler için tesekkür ederim hepsi çok güzel ve temizlerdi hediyen için de tesekkür hosuma gitti..
ancak gönderim ücreti 21 tl demişsin artı kargo 25.5 tl ödedim..bu neden böyle oldu?
kargoyu eşim aldı bilmedigi için ama ben alsaydım direk geri yollardım yukarda dedigin gibi 20 tlye anlasmıstık...

merhaba canm uzun süredir yasaklıydım giremedim...evvela kıyatetler için tesekkür ederim hepsi çok güzel ve temizlerdi hediyen için de tesekkür hosuma gitti..
ancak gönderim ücreti 21 tl demişsin artı kargo 25.5 tl ödedim..bu neden böyle oldu?
kargoyu eşim aldı bilmedigi için ama ben alsaydım direk geri yollardım yukarda dedigin gibi 20 tlye anlasmıstık...

Cok Üzgünüm o yazıyı tamamen unutmuşum Ogün baska bir arkadasa daha kargo yaptım karışıklık oldu Özür dilerim ama bunu telafi etmek isterim canım prani iade edemem ama ptt ye gittiğimde begendigin bi ürün varsa sana hediye olrak göndereyim tekrardan Özür Özür Özür dilerim. İyi seneler..

Back