Bebek İkinci El Kalanlar ortaya karısık bebege daır 10.sayfada

Ks mama sandalyesi oyuncagi, bebek yürütme aparati, muzikli arkadaş dişlik, renkli dostlar mama sandalyesi oyuncagini almak istiyorum. Bana bana özel msjla ulasabilirmisiniz benim msj atma hakkim yok;(

Bebegini tek basina yikayan anneler icin kullanisli.icine oturtuyosun bebegi tutmana gerek kalmadan yikayabiliyosun tabi bunu koyacak bir kuvetin varsa..vantuzludur.

BONDİGO titreşimli ve sulu Üçlü diş kaşıyıcı
FISHER PRİCE Yumuşak Tırtıl
FISHER PRICE Renkli Dostlar Mama Sandalyesi Oyuncağı
FISHER PRİCE Müzikli Arkadaş Dişlik
KRAFT ÇINGIRAKLI ŞİŞMAN İNEK
K'S KİDS VANTUZLU MAMA SANDALYESİ OYUNCAĞI
canım bunlar olacak

Ürünlerimi aldım teş ederim.Titreşimli dişlik nasıl çalışıyor acaba?

Ya ne cabuk!gule gule kullanin.titresimli disligin üç tarafindan herhangi birini cocuk kuvvetli sekilde isirinca icindeki sivinin baskisiyla titresim gerceklesiyir.bende cok zor kesfettim pilini falan aramistim en son supermarkete gidip sordugumda ogrendim.pttyle olmsdi ama hakkinizi helal edin artik..

Evet 1 günde geliyor ama biliyor musun adresin görünmüyo ptt de herşey görünüyo adres fln....İst içi hemen geliyo.İçinde pil var biliyorum da
dedim acaba pili mi bitik..bir de düğme aradım üstünde acaba basınca mı titricek diye.Emaneti de aldım.Evet yurtiçi çok pahalı 2 katına geliyo.
Emanetin dışında 3 tl gibi bir fark ödemiş oldum,sorun değil...:)))

Yoo ben pttye bizzat sordum 3 kg.kutu 9tl dedi ya.keske sizi biraz daha bekletip ptt ile gonderseymisim.simdi pisman oldum iste.o zaman da yanlis anlamanizdan cekindi..parayi yatirdim oyuncaklari gondermiyor diye..yurt ici benim evin arkasi.oraya bile atesli gittim ordada bide klima yedim sagolsunkar :) allah kimseye yasatmasin bu mastit denen seyi..

tamam canım sorun değil keşke kalsaydı bugüne ateşli çıkmanıza üzüldüm çünkü...canım biz ptt den poşete koyuyoruz ürünler küçük o kadar etmez ama oyuncaklar zaten uygun fiyat olarak bir de üstüne 5 tl koymuşsunuz kutu içine..ama herzaman çift oluyo yurtiçinde bunu tecrübe etmişimdir.Eğer gidip elden alınırsa fiyat düşüyo.Anlam bozuk gibi oldu kısaca ürünleriniz temiz,fiyatlandırma gayet uygun,teş ederim.

.............................................

Son düzenleme:

.............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…