Bebek İkinci El Kalanlar ortaya karısık bebege daır 10.sayfada

Ks mama sandalyesi oyuncagi, bebek yürütme aparati, muzikli arkadaş dişlik, renkli dostlar mama sandalyesi oyuncagini almak istiyorum. Bana bana özel msjla ulasabilirmisiniz benim msj atma hakkim yok;(

Bebegini tek basina yikayan anneler icin kullanisli.icine oturtuyosun bebegi tutmana gerek kalmadan yikayabiliyosun tabi bunu koyacak bir kuvetin varsa..vantuzludur.

BONDİGO titreşimli ve sulu Üçlü diş kaşıyıcı
FISHER PRİCE Yumuşak Tırtıl
FISHER PRICE Renkli Dostlar Mama Sandalyesi Oyuncağı
FISHER PRİCE Müzikli Arkadaş Dişlik
KRAFT ÇINGIRAKLI ŞİŞMAN İNEK
K'S KİDS VANTUZLU MAMA SANDALYESİ OYUNCAĞI
canım bunlar olacak

Ürünlerimi aldım teş ederim.Titreşimli dişlik nasıl çalışıyor acaba?

Ya ne cabuk!gule gule kullanin.titresimli disligin üç tarafindan herhangi birini cocuk kuvvetli sekilde isirinca icindeki sivinin baskisiyla titresim gerceklesiyir.bende cok zor kesfettim pilini falan aramistim en son supermarkete gidip sordugumda ogrendim.pttyle olmsdi ama hakkinizi helal edin artik..

Ya ne cabuk!gule gule kullanin.titresimli disligin üç tarafindan herhangi birini cocuk kuvvetli sekilde isirinca icindeki sivinin baskisiyla titresim gerceklesiyir.bende cok zor kesfettim pilini falan aramistim en son supermarkete gidip sordugumda ogrendim.pttyle olmsdi ama hakkinizi helal edin artik..

Evet 1 günde geliyor ama biliyor musun adresin görünmüyo ptt de herşey görünüyo adres fln....İst içi hemen geliyo.İçinde pil var biliyorum da
dedim acaba pili mi bitik..bir de düğme aradım üstünde acaba basınca mı titricek diye.Emaneti de aldım.Evet yurtiçi çok pahalı 2 katına geliyo.
Emanetin dışında 3 tl gibi bir fark ödemiş oldum,sorun değil...:)))

Evet 1 günde geliyor ama biliyor musun adresin görünmüyo ptt de herşey görünüyo adres fln....İst içi hemen geliyo.İçinde pil var biliyorum da
dedim acaba pili mi bitik..bir de düğme aradım üstünde acaba basınca mı titricek diye.Emaneti de aldım.Evet yurtiçi çok pahalı 2 katına geliyo.
Emanetin dışında 3 tl gibi bir fark ödemiş oldum,sorun değil...:)))

Yoo ben pttye bizzat sordum 3 kg.kutu 9tl dedi ya.keske sizi biraz daha bekletip ptt ile gonderseymisim.simdi pisman oldum iste.o zaman da yanlis anlamanizdan cekindi..parayi yatirdim oyuncaklari gondermiyor diye..yurt ici benim evin arkasi.oraya bile atesli gittim ordada bide klima yedim sagolsunkar :) allah kimseye yasatmasin bu mastit denen seyi..

Yoo ben pttye bizzat sordum 3 kg.kutu 9tl dedi ya.keske sizi biraz daha bekletip ptt ile gonderseymisim.simdi pisman oldum iste.o zaman da yanlis anlamanizdan cekindi..parayi yatirdim oyuncaklari gondermiyor diye..yurt ici benim evin arkasi.oraya bile atesli gittim ordada bide klima yedim sagolsunkar :) allah kimseye yasatmasin bu mastit denen seyi..

tamam canım sorun değil keşke kalsaydı bugüne ateşli çıkmanıza üzüldüm çünkü...canım biz ptt den poşete koyuyoruz ürünler küçük o kadar etmez ama oyuncaklar zaten uygun fiyat olarak bir de üstüne 5 tl koymuşsunuz kutu içine..ama herzaman çift oluyo yurtiçinde bunu tecrübe etmişimdir.Eğer gidip elden alınırsa fiyat düşüyo.Anlam bozuk gibi oldu kısaca ürünleriniz temiz,fiyatlandırma gayet uygun,teş ederim.

Eki Görüntüle 1166610

FİSHER PRİCE ELMA DİŞLİK
Dokunmak ve hissetmek için farklı yüzeyler
Yakalaması kolay ve oyun oynama isteğini harekete geçirmek veya acıyan damakları rahatlatmak için harika bir ürün! Dokunmak ve hissetmek için farklı dokular ve takılabilme özelliğinden dolayı her yere götürülebilme rahatlığı. 5 TL.

Eki Görüntüle 1166630

MOON WALK BEBEK YÜRÜTEÇİ YÜRÜTME APARATI
Bebeğinize Yürümeyi Öğretmenin En Kolay Yolu! Moonwalk Bebek Yürütme Aparatı
Bebeğiniz düşüp kendini yaralamadan yürümeyi öğrensin!
Bebeğiniz yürümeyi öğrenirken düşüp bir yerini acıtacak diye korkuyor musunuz?
Kucağınıza alışan bebeğinizi bundan nasıl vazgeçireceğinizi bilmiyor musunuz?
İşte size çözüm; Moonwalk Bebek Yürütme Aparatı!
Moonwalk Bebek Yürütme Aparatı sayesinde bebeğiniz yürümeyi daha kolay ve çabuk öğrenecek.
Dilerseniz bu ürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.çunku sadece 7 tl.

Eki Görüntüle 1166634

NUK ÇINGIRAKLI KELEBEK DİŞLİK.sallayınca kelebegın ıcındekı boncuk seslerı gelıyor.kanatları bebgın kavraması ıcın ıdeal..5 tl.

Eki Görüntüle 1166640

KADİFE WINNIE THE POOH kavramaya yonelık..3 tl..

Eki Görüntüle 1166645 Eki Görüntüle 1166646 Eki Görüntüle 1166647 Eki Görüntüle 1166648 Eki Görüntüle 1166650 Eki Görüntüle 1166651 Eki Görüntüle 1166652

bunlarda markasını bılmedıgım hedıye gelen seyler..urunlerı alanlara tanesı 1 tl!!!:52::52::52::52:

.............................................

Son düzenleme:
$IMG_20140523_163848.jpg $IMG_20140523_163834.jpg $Screenshot_2014-05-21-00-56-05.jpg $734523_668337123212456_301305299_n.jpg $10155638_668340599878775_1678233632_n.jpg $1001921_666905123355656_1176430420_n.jpg $1908263_666905106688991_1546141453_n.jpg $1625666_666905140022321_1914975792_n.jpg

Eki Görüntüle 1178408

Philips Avent SCF782/00 Desenli Magic Damlatmaz Bardak
Daha hızlı akış sağlayan bu Philips AVENT bardak, aktif küçük çocuklar için idealdir.
Bu bardaklar sallansa da havaya atılsa da içindekileri akıtmaz.
Bardaktaki kaldırılarak açılan kapak ve akıllı yan klipsi sayesinde kemere veya bebek arabasına kolayca takılabilir.
Akıtmaz
Patentli akıtmayan bardak ucu
Patentli bardak ucu, ters tutulsa veya devrilse bile akışı kontrol ederek dökülmeyi önler..
Kullanımı ve temizlemesi kolay
Tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir
Hijyen sağlamak için bardak tamamen sterilize edilebilir
Daha hızlı akış sağlayan, dişlemeye dayanıklı bardak ucu
Bu bardak ucu dişlemeye dayanıklı tasarımıyla daha hızlı akış sağlar ve aktif küçük çocuklar için daha fazla kapasiteye sahiptir.
Kaldırarak açılan kapak
Kaldırılarak açılan kapak bardak ucunu temiz tutar

17 tl.

.............................................

Back