Kalanlar çooooook uyguna kitapta eklendi ihtiyaç duyulan ürünlerle takasss

Buradaki siyah elbise mi ferace mı canm :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burdaki ferace evet pembe penye tunik takaslandı etiketli üründe takas düşünmüyorum başka ürünlerde var bakarsanız uygun bir üründe takaslaşırız

Armine kap,beyaz kap,pembe penye tunik,kot pantolan resimlenen cocuk kiyafetleri,şortlar takaslanmistir

öncellikle Merhaba
Uzun zamandır takipteyim arkadaşım ürün aldı.Sitede benimde beğendiğim ürünler var.
Takas yapmayanlarda bulunduğu için nakite çevirmek istiyorum.

slm en ustteki ferace sanırım kaç beden önu düğmelimi , kumaşı ipek mi birde fiyatı nedir acaba teşekkürler :))

Ferace m beden yaziyor önü citcitli ipekimsi bir kumaşi var umreden hediye geldi çok cafcafli değil çok sade bir model

Arkadaşlar pamuk saten nevresim takımı,orjinal parfüm piercardin canta, mor renk ipek başörtüsü aramaya devam ediyorum etiketli ürünler haricinde takas yapiyorum bilginize

Yeşil askeri tişört lcw cicekli gömlek defaxto
mavi gömlek ve süt kahverengi çiçekli gömlek ayrıldı

Arkadaşım ürünlerin geldi hepsi birbirinden güzel,temiz,yeni....Hediyeler bir sürü ve aynen sıfırlar.Bebeğim ve ben
çok mutlu olduk.Umarım sen de memnun kalırsın.Kalmadığın durumlarda bana hemen dönüş yap.Zaten mahçup oldum hediyelerinle ziyadesiyle.Kitapları da okuyacağım büyük oğlumla beraber teş ederiz.Bol giysi,kitap hediyeli,süper ürünleriyle arkadaşımı sizlere güvenle öneriyorum.Sevgilerimle.Oyuncakları unuttum.Onlar için de çok teş ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmene ve mutlu olmana çook sevindim güzel günlerde huzurla sağlıkla kullanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…