tupperwer kiler takımı posetiyle duruyor hediye geldi 70 lira
kristal set kiler bekledi 50 liraEki Görüntüle 1206682 Eki Görüntüle 1206686 Eki Görüntüle 1206685 Eki Görüntüle 1206684 Eki Görüntüle 1206681 Eki Görüntüle 1206683
geniş kalıptır baştaki lacivert ve beyaz benetton diğerleri nutricanna
Klasik tuperwer katologundaki ürünün birebirmerhaba kristalin setin yani lacivert kapaklı olan litreleri kaç acaba almayı düşünüyorumda
Şortlar takaslandi esofman var oda içindeki kışlık swetle 15 lira 14 yaş yazıyortüm erkek çocuk şort 5 tane galiba ve eşofman ne kadara vvermeyı düşünüyorsunuz
geniş kalıptır baştaki lacivert ve beyaz benetton diğerleri nutricanna
Şortlar takaslandi esofman var oda içindeki kışlık swetle 15 lira 14 yaş yazıyor
Benimkiler bir tulumla 77 iki tulumla 82 ama sizinkileri emin olamadm etek babet fiyatları neydi salon,yeşil kap,çizme 60 oluyor babet ve eteği tam hatrlayamadm
1.76 boysa olmaz kısa gelir canm tamam ozaman bilgileri mesajlayalm
Ok. Mesajlayalm bendw bugün kargoyu gonderemem isteyim eve gelinceye kadar kapanr bilgileri alym genede
Resmi göremiyorum konuyu çok anlamadm
tüm erkek çocuk şort 5 tane galiba ve eşofman ne kadara vvermeyı düşünüyorsunuz
Resim gözükmüyor bana bir ürünmü sordun canm benim sayfada maviden alinan ürün yokta eve gidince resme bkp yorumlayaym
Resim gözükmüyor bana bir ürünmü sordun canm benim sayfada maviden alinan ürün yokta eve gidince resme bkp yorumlayaym
mesaj kutunuz dolu...
bende erkek çocuk deniz şortu 5 adet var... 13-15 yaş aralığına uygun...
merhaba
resim atarmısınız şortların hefsi mi deniz şortu keten kot lazım ve fiyatı uygunsa alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?