Tulumu da alayım ben:)) aynı renk ayakkabı aldım geçenlerde .Kombinlerim ne güzel olur:))
zenderu isimli bayan almştı onu
onunla konuşun istersenz
Arkadaş eteği bekletmeyin satın demiş ama msjında.Bilemedim ki.Alamayacaksa tulumla eteği alacağım o zaman:))
evet bekletmeyin demiştim.. alabilirsin canımdiğer ürünlerden beğenmezsem eteği de almayacağım çünkü.
Eki Görüntüle 1118945 Eki Görüntüle 1118946
Ayyakkabılarm da var onları boş bir zamanmda yüklemeyi düşünüyorumm
ince düşüncelisinn :))
hayran kaldmm
Eki Görüntüle 1117380
Etiketi üstünde, hiç giyilmemiş Tulum 20 TL ye almıştım 5 TL'ye satıyorumm
Eki Görüntüle 1117381
Hiç giyilmemiş lacivert şifon etek. 30 TL etiket fiyatı. terzi işleriyle uğraşmak istemediğim için 5 TL ye satıyorm
Eki Görüntüle 1117382
3-4 kez kullanılmış cıvıl cıvıl şifon etek 4 TL
devamı geleceeekkkk
okudum ama kim almış kim bırakmış tam kavrayamadım eğer duruyorlarsa tulum iki etek ve cüzdanı istiyorum ben başka eklicekleriniz varsa onlara da bakmak isterim
valla ben eklediklerini beğendim.elbise dar gibi sanki ama. siyah etek de güzel. gitti mi lacivert etek :))
sadece cüzdan kaldı seçtiklerinizin arasında
Canım özel de tunik demişim tulum yerine.tulum ve lacivert etek benim:))daha önce de özelden konuşmuştuk zaten:))
maalesef gittii
tamam canım musait olunca eklerseniz takipte olacağım ,yalnız diğer arkadaşta almak istiyor galiba hangimiz önce yazdık ki ?
valla ben eklediklerini beğendim.elbise dar gibi sanki ama. siyah etek de güzel. gitti mi lacivert etek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?