Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1117380
Etiketi üstünde, hiç giyilmemiş Tulum 20 TL ye almıştım 5 TL'ye satıyorumm
Eki Görüntüle 1117381
Hiç giyilmemiş lacivert şifon etek. 30 TL etiket fiyatı. terzi işleriyle uğraşmak istemediğim için 5 TL ye satıyorm
Eki Görüntüle 1117382
3-4 kez kullanılmış cıvıl cıvıl şifon etek 4 TL
devamı geleceeekkkk![]()
canım etekler kaç beden? eğer bana uyarsa eteklerine talibim![]()
M beden yazıyor yeşil olanın üstünde
diğerinde s yazıyor ama bana baya bol geldi. oturmadı belmde. 38 kalıbı bnce onun![]()
ben de 38 40 giyiyorum. buradan çok dar kalıp değilmiş gibi geldi bana. olur mu dersiniz? 62 kiloyum
yeşil şifon eteği almak isterim ,başka varmı ekleyeceğiniz?özel msj atamıyorum, sorularınızı buraya yazarsanız sevinirimm![]()
yeşil şifon eteği almak isterim ,başka varmı ekleyeceğiniz?
aynen dar kalıp dgl.. bnce olabilir.. ama karar sizin. dediğim gibi bana bol geldi. bn 36-38 giyorum..![]()
tamam canım musait olunca eklerseniz takipte olacağım ,yalnız diğer arkadaşta almak istiyor galiba hangimiz önce yazdık ki ?var ama kahvaltı hazrlamam lazm şu an![]()
tamam canım musait olunca eklerseniz takipte olacağım ,yalnız diğer arkadaşta almak istiyor galiba hangimiz önce yazdık ki ?
tamam ben alıyorum ikisini de o zamanbaşka ürünlerinizi de bekliyorum. özelden mesaj atamıyorsunuz. nasıl görüşücez
![]()
yaaaaçıldı özel msjm
sizden önce yeşili diğer bayan ayırtmıştı ama![]()
yaaa( ben de önce ben yazdım sanıyorum burdan
neyse sağlık olsun. güle güle giysin. eğer ekleyeceğin diğer ürünlerden de beğendiğim olursa alıcam etekle beraber. ödemeyi nasıl alıyorsun? ben eft ile yapabilirim.
hesabmz var zıraat bankasında![]()
hesabmz var zıraat bankasında![]()
canımcım lacivert eteği almak istiyorum alan yoksa:))