Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

55kiloyken giydim şimdi 63kiloyum denemedim streç kumaş olduğu için güzel durmaz diye düşünüyorum..

bende 63 kiloyum. bu kiloya uygun elbise şort varmıydı. daha önce yazışmızş olabilirz hatırlamıyorum. hafta içi işten ötürü giremiyorum. cumartesi boş oluyorum bakıyorum şimdi

bende 63 kiloyum. bu kiloya uygun elbise şort varmıydı. daha önce yazışmızş olabilirz hatırlamıyorum. hafta içi işten ötürü giremiyorum. cumartesi boş oluyorum bakıyorum şimdi

Evet yazışmıştık, sizin beğendiğiniz ürünler satıldı, son güncellediğim kıyafetler duruyor bir de ayakkabı ve terlikler... Kot mini etek var, siyah leopar cepli tunik var size uygun olarak bir de ayakkabılara bakın derim..

evet canım baştaki hariç üçü.zahmet verdim size:)) Ben de eklemeyi bilsem birkaçtane daha soracağım ama...gelinimiz için bakıyorum ben de:))

Gümüş rengi sandeletle benetton gömlek ve sarı kutusu olan far (24. sayfada resimleri var canım):)) ilk eklediğiniz şal da olabilir aslında zahmet veriyorum ama beden numara fiyatlarını öğrenebilir miyim

Gümüş rengi sandeletle benetton gömlek ve sarı kutusu olan far (24. sayfada resimleri var canım):)) ilk eklediğiniz şal da olabilir aslında zahmet veriyorum ama beden numara fiyatlarını öğrenebilir miyim

Eki Görüntüle 1194018 Eki Görüntüle 1194021 Eki Görüntüle 1194022 sandalet satıldı benetton s bedendir. Diğer tişörtler m olur. Fiyatları: kare pastel tondaki şal 7, uzun şal 5, Guerlain marka far 15 (120ye almıştım), benetton 5, diğer tişörtler 3. Hepsi toplam 38TL yapıyor

orjinal sorunsuz nine west ayakkabı 6,1/5M 20TL
koton siyah platform topuklu 38numara, oymalı topuklu terlik 38numara, mantar topuklu koton ole marka 38numara,37ye rahat olur 3ü 10ar TL
divarese 38numara 15TL

koton ole marka s beden bolero 4TL koton 38 beden parlak kanvas 4TL lacivert collezione şapka 4TL argentino üst 36 alt 38 5TL s/m beden karpuz kol baharlık üst 3TL batik s beden tiril tiril gömlek 10TL defacyo s beden bel ve bilekleri büzgülü siyah hırka 8TL mavi askılı body 2TL bershka s beden uzun ince hırka 10TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…