- Konu Sahibi Luthienelanesse
canım ya özellikle triko esnek görünüyo 40 bedene olmaz mı dersin çok beğendim ama
bedenleri 40/42 uyuyor mu umarım satılmadılar:)kusuruma bakama cnm çook soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya özellikle triko esnek görünüyo 40 bedene olmaz mı dersin çok beğendim ama
bedenleri 40/42 uyuyor mu umarım satılmadılar:)kusuruma bakama cnm çook soruyorum
tevecim neden bu insanlar hep 36/ 38 :) bizim suçumuz ne
hadi gel senle sağlam diyete girelim arkadaşım:)Bu böyle olmaycak:)
Arkadaşın topiğinide kirletiyor gibi oldukta ramazanda diyet mümkün değil ki arkadaşım akşam olunca hiç doymuyorum sahura kadar yeyip bide sahurda yiyorum allah tan verdiğim 2 kiloyu almadımm ona şükrediyorum
canım merhaba ürünlerine baktım gerçekten hem çok ucuz hem çok kaliteli görünüyorlar yanlız 42 bedene olan yok sanırım birde ayakkabılara 38 demişssin benim ayaklar 38 buçuk 39 a varıyor nerdeyse bazen buna uygun var mıdır?
canım buna cevap bekliyoruuummmm hu huu
canım buna cevap bekliyoruuummmm hu huu
Eki Görüntüle 1197842 Eki Görüntüle 1197843 Eki Görüntüle 1197844 Eki Görüntüle 1197845 Eki Görüntüle 1197846 Eki Görüntüle 1197847 özelden yazıyordum size kusura bakmayın:)
Bershka çantayı bayan alıyor.. Trençkot da satıldı siz ürünlere iyice bakın çoook uyguna veriyorum elimden çıksın bir an önce taşınıyorum diye :) ayakkabılarda da indirim yaparım...
canım ayakkabılar kaç numara 3 numaradaki tunik kaç beden
Ayakkabılar 39 numara, 3.tunik xl yazıyor 40/42 uygun olur sanıyorum
tm inşallah tunik kalın değildir:)kalınsa kumaşı almayayım cnm
Yazlık değil çok da kalın değil baharlık...:) kumaş bilgim çok olmadığı için bukdr anlatabiliyorum:)