- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
O zaman 3ü 16 eder, kolye tek başına 5TL idi, yuvarlak 4ü 20 olur:)
Kolulye hediye yazmissinizda yoksa kalsin kolye puanli bluz anladinizmi twety li siyah puanlari beyaz 17.sayfada bide bot 15 sanirim
Yok ben 1TLlik takılardan hediye demiştim, bende sayfalar daha karışık çıkıyor (mesela 17.sayfa yok) fotoğraflarını gönderin beğendiğiniz ürünlerin karışıklık olmasın...
Telefondan giriyorum doğru bot doğru tewety yanlis puanli bitane puanli daha var uzun kollu siyah o nu diyordum bide kolye 3 TL diyo renkli collezione marka dio onu dmstim 1 TL sandimda neyse iste bu ucu olacak 15 tlmsj atin özele beni arkds eklemeyince atamiyorum
canım şu ürünlerin bedenleri fiyatları nedir çok güzel kombin çok beğendim Eki Görüntüle 1192592 Eki Görüntüle 1192593 Eki Görüntüle 1192594 Eki Görüntüle 1192595 Eki Görüntüle 1192596Evet hanımlar satışa devam ...
günaydın canım ürünlerim geldi ,3 lira fiyatına göre çok çok güzel ürünler,teşekkürlerEvet hanımlar satışa devam ...
canım şu ürünlerin bedenleri fiyatları nedir çok güzel kombin çok beğendim Eki Görüntüle 1192592 Eki Görüntüle 1192593 Eki Görüntüle 1192594 Eki Görüntüle 1192595 Eki Görüntüle 1192596
günaydın canım ürünlerim geldi ,3 lira fiyatına göre çok çok güzel ürünler,teşekkürler
kolyeye de mi 10 tl diyorsunu?Gerçekten güzel bir kombin olmuş:) etek 38 beden yalnız gömlek 34beden ben 36iken giyiyordum kol boyu kısa karpuz model yapmışlar. Gömlek hariç diğer 4ü 10ar TLden satışta alırsanız gömlek hediyem olur:) buarada seçtiğiniz ürünlerin hepsi tertemizdir...
kolyeye de mi 10 tl diyorsunu?
benim bedenim 36/s beden
etek ve gömlek olur mu dersin??
çok sevinirim, ama dediğim gibi kolyeye 10 tl vermek istemem kolye kalabilirBen eteği 36bedenken giymiştim artık 38im inanın denemedim ama şu anda dışardayım aceleniz yoksa eve gidince ölçü verebilirim:)
Ürünlerin fiyatları 1 ile 20TL arasında değişmektedir... Son sayfadaki ürünler güncell.
canım şunun markası bedeni vi fiyatını yazarmısın.kullanılma durumıu birde
Koton marka s beden 1kere giydim fiyat 10TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?