1.no : Tchibo ahşap ipe dizme oyunu 10 tl
2.no : Castorland karton puzzle(4-5-6-7) parçalı Hiç oynanmadı,kutusu biraz yıpranmış sadece 10 TL
3.nO : Educa ahşap puzzle 9 parça Hiç oynanmadı, kutusu biraz yıpranmış 10 TL
4.NO : Avent manuel süt pompası Az kullanıldı,sütü gerçekten arttırıyor.18li lansinoh göğüs pedi hediyeli 35 TL(fiyatı düştü)
5.no : Uğurböceği pelüş Hiç oynanmadı 10 TL
6.NO :9 adet kitap Bilge masallar, Küçük tavşan ne duydu,cesur böğürtlen,arkadaş istiyorum,kızkardeşim doris,cesaret hakkında konuşmak ister misin,kıskançlık hk konuşmak ister misin,dikkatle dinlemek hk konuşmak ister misin,öfkelenmek hk konuşmak ister misin - 15 TL
7.NO : 2 adet kitap Annemi neden çok seviyorum,neden babamı çok seviyorum - ikisi 5 TL
8.NO
amuk prenses ilk yapboz kitabım.Kalın sayfalı,içinde resimlerin üzerine yeleştirilen 5 adet yapboz var.Paketinde açılmamış. 10 TL
9.NO:Remond marka pembe mont 86 cm Çok kullanıldı ama hala iyi durumda. İçi polar,geniş kalıp,rahat 10 TL
10.NO : Ikea pelüş ayı yaklaşık 69 cm 15 TL
11.NO : Hollanda'dan kız çocuk mont.İçi polar,yandan fermuarlı, 4-6 ay 66 cm bedenli 20 TL
12.NO : Avent dökmeden su içmeyi öğreten yardımcı suluk ,sadece birkaç kez kullanıldı 7,5 TL
13.no : Tommee Tipee marka plastik kırıntı toplayıcı önlük 5 TL
14.no : Deichmann sandalet 24 no az giyildi 7,5 TL
15.NO : Mothercare penye tulum,haki renk, 92 cm 7,5 tl
16.no : Geox,içi dışı gerçek deri spor ayakkabı , çok giyildi ama sapasağlam, 24 NO 15 TL
17.no:C&A marka kot elbise,önden düğmeli,92 cm,1-2 defa giyildi 7,5 TL
18.no :Mothercare , İçi polar,dışı kot,çift taraflı kullanılabilen şapka, 2 yaş 5 TL
19.NO : Andy Wowa marka kadife kırmızı şapka.1 beden yazıyor ama 1,5-2 yaşa daha iyi olur.Hiç kullanılmadı 5 TL