Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

1 ve 2 no:eıchhorn marka küp puzzle sıfır kutusunda 20 tl
3 no :ikizler banyoda ahşap küvet,lavabo,duş teknesi,çamaşır askısı,iki minik bebek ahşapta çizikler var 15 tl
4 ,5 ve 6 no : Bay patates kafa 40 küsür parçalı,arka kapağı yok ama oynamaya engel değil parçaların saklandığı yerin kapağı,bir de önünde kabartmalı bir leke oluşmuş 15 tl
7 no : Kalın sayfalı büyük kitap,açılır kapanır pencereleri var içinde 10 tl sıfıra yakın
8 no : 2 adet kalın sayfalı kitap ikisi 10 tl sıfır gibi
9 no : Kalın sayfalı büyük mınnıe kitabı,her sayfada puzzle var, sıfır sadece açıldı 10 tl
10 ve 11 no: Dede marka çivi oyunu sıfır : 10 tl
12 no : Ilk 12 ay için fotoğraf çerçevesi sıfır kutusunda 7,5 tl
13 no : 2 adet nuk marka emzik kutusu ikisi 7,5 tl
14 no : Peluş uğurböceği,ce belgeli 7,5 tl

Neden bilmiyorum,fotoğraflar karışık yüklenmiş ama sanırım açıklamalardan anlaşılıyor hangisinin fiyatının ne olduğu.

Neden bilmiyorum,fotoğraflar karışık yüklenmiş ama sanırım açıklamalardan anlaşılıyor hangisinin fiyatının ne olduğu.

Mrb dilek hanım, nasılsınız sizden daha önce de alışveriş yapmıştım minnie yapboz kitap ile minnie küp puzzle almak istiyorum bir de bir sandalet var mavi pembe renklerde 26 sayfada numarası ve durumu nedir? Bahsettiğim küp puzzle ile minnie puzzle kitabını kaça verirsiniz bana? Tşk ederim görüşmek üzere

özelden yazıyorum size şimdi.

Merhaba 1 2 3 ve 9 numarayi istiyorum ozelden mail atarim sevgiler. Resimleri gorunmuyor ama

Bu arada,fotolar nedense karışık yüklendiğinden satılanları numara yerine açıklayıcı yazayım.Eichhorn küp puzzle ve Minnieli yapboz kitabı satıldı,diğerleri duruyor.

Eichhorn puzzle,minnie yapboz kitabı,ahşap banyo seti,patates kafa,dede çivi oyunu ,astronot tulum,mothercare çiçekli elbise dışındakiler hala satışta.

Katılıyorum ben dileksu hanımdan çok alışveriş yaptım ürünleri tertemiz yeniden farksız pişman olmadan hiç düşünmeden rahatlıkla alışveriş yapabileceğim tek kişi şuan

Katılıyorum ben dileksu hanımdan çok alışveriş yaptım ürünleri tertemiz yeniden farksız pişman olmadan hiç düşünmeden rahatlıkla alışveriş yapabileceğim tek kişi şuan

Teşekkür ederim inceliğiniz için,sizinle alışveş yapmak benim için de bir zevk.Bu arada,kargonuz bun yola çıkıyor,takip no atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…