Eki Görüntüle 947821
Yine çok beğenerek ve çok yüksek bir fiyata aldığım bir elbise.Sadece 2-3 defa giyildi.
Bebe mavisi üzerine beyaz minik desenli,önünde beyaz ,ortası mavi taşlı çiçek detayları var.%100 pamuk,arkadan düğmeli.Aynı desende külodu var ama bulamadım,hurçlardadır çıkarırım. Belinde sadece görüntü amaçlı ince tül kurdelası var ,arkasında düğme yanında bir cm kadar bir yerde kurdela kopmuş,nasıl oldu bilmiyorum,belki de aldığımda öyleydi.Fark edilmez bile söylenmese ama ben sattıklarım konusunda çok titizim. Fiyatı 15 tl
Merhaba,
Küp şeklindeki yapboz ve mini mouse lu puzzle kitabını almayı düşünüyorum ama rica etsem mini nin içindeki puzzle ların neler olduğunu söyleyebilir misiniz?
Teşekkürler
10-12 gün boyunca evde olamayacağım,sömestr tatili
dolayısıyla şehirdışındayım.Döndüğümde ürünle hala ilgileniyorsanız size sayfalardaki her yapbozu fotoğraflarım.
Beğendiğiniz olursa ,6 Şubattan sonra kargo yapabilirim ya da İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim.
Elinizde bir yaş elbise varmıdır acaba hurçlara baksanız çıkarmı
Sanırım yok,kızımın birinci yaş günü elbisesi var ama hatıra sandığına kaldırdım,saklıyorum bazı şeylerini.Yine de bakarım ama altı gün kadar daha evde değilim.Selamlar
Mesajınızı şimdi gördüm,size özelden yazdım.merhaba ,dileksu hanım .
patates kafa ,
boncuk dizme ,
çivi ouynu
bunlara talibim
size özelden yazıyorum
Mesajınızı şimdi gördüm,size özelden yazdım.
İkea mama sandalyeniz duruyormu? duruyorsa yakın zamanda satıcakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?