Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

Yine çok beğenerek ve çok yüksek bir fiyata aldığım bir elbise.Sadece 2-3 defa giyildi.
Bebe mavisi üzerine beyaz minik desenli,önünde beyaz ,ortası mavi taşlı çiçek detayları var.%100 pamuk,arkadan düğmeli.Aynı desende külodu var ama bulamadım,hurçlardadır çıkarırım. Belinde sadece görüntü amaçlı ince tül kurdelası var ,arkasında düğme yanında bir cm kadar bir yerde kurdela kopmuş,nasıl oldu bilmiyorum,belki de aldığımda öyleydi.Fark edilmez bile söylenmese ama ben sattıklarım konusunda çok titizim. Fiyatı 15 tl

Elbiseler çok cici ama bize uygun değillermiş alana şimdiden hayırlı olsun

Diğerlerini yarın kargoya verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Elbise 2-2,5 yaşa olur

27 ocaktan itibaren 10 gün İzmirde olacağım.Dileyen arkadaşlara İzmir Karşıyaka ,Aksoy ya da Bostanlı civarında elden teslim edebilirim.

Merhaba,

Küp şeklindeki yapboz ve mini mouse lu puzzle kitabını almayı düşünüyorum ama rica etsem mini nin içindeki puzzle ların neler olduğunu söyleyebilir misiniz?

Teşekkürler

Merhaba,

Küp şeklindeki yapboz ve mini mouse lu puzzle kitabını almayı düşünüyorum ama rica etsem mini nin içindeki puzzle ların neler olduğunu söyleyebilir misiniz?

Teşekkürler

10-12 gün boyunca evde olamayacağım,sömestr tatili
dolayısıyla şehirdışındayım.Döndüğümde ürünle hala ilgileniyorsanız size sayfalardaki her yapbozu fotoğraflarım.

Beğendiğiniz olursa ,6 Şubattan sonra kargo yapabilirim ya da İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim.

merhaba ,dileksu hanım .
patates kafa ,
boncuk dizme ,
çivi ouynu
bunlara talibim
size özelden yazıyorum

sizden bazı beğendiğim ürünler satılmış ama güncellerseniz ilgiliyim.18 ay,2 yaş kız kıyafetleriyle.

1 no: C&a astronot 92 cm 15 tl
2 no : C&a bebek atkısı 5 tl
3 no :h&m içi polar kısa bebek montu 4-6 ay 66 cm 15 tl
4 no: Ispanya üretimi,akrilik ve polyester karışımı büyük boy battaniye-yatak örtüsü 10 tl
5 ve 6 no:tchıbo marka içi polar ve çıkabilen kırmızı çocuk montu 8-9 yaş 15 tl
7 no:mothercare haki renkli penye tulum 86-92 cm 7,5 tl
8 no-wenıce kot pantolon 15-18 ay 7,5 tl
9 no : Mothercare çift raflı kot polar şapka 24-36 ay 5 tl
10 no:mothercare pamuklu balon etek elbise 92 cm 10tl
11 no:el örgüsü hırka 1,5-2 yaş 5 tl
12 no:geox marka içi dışı deri spor ayakkabı 24 numara 10 tl
13 no : Andy wowo pamuklu şık elbise bedeni 3 yaş ama 2-2,5 yaşa daha uygun 12,5tl
14 no : Deıchmann bobbı shoes sandalet 24 numara 7,5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…