Kızlar merhaba nisanlim sınav öncesi destek olmak için sınav gününe kadar bir kaç gün yaşadığım sehire gelecek. Ama kalacak yer yok. Bir hafta kadar kalacağı için ev tarzı bi şey araştırıyoruz. Günlük evler haftalık da ayarlaniyormus ama temiz olur mu güvenli olur mu onu düşünüyoruz . Bu konuda bilgisi olan var mi yardımcı olursanız sevinirim.
Himmm anladım canım. Öğretmen evi de bakabilirsiniz civarda varsa. Daha uygun oluyor sanırım fiyat olarak.[/QUO sağol canım onlara da bakkarim artik :)
ben evimi kiralamayı düşünmedim o yüzden evlerin hangi şartlara sahip olması gerektiğini bilmiyorum net olarak.
kendi adıma konuşayım, 3 kez kullandım ben biri türkiyede diğerleri yurt dışında. fotoğraftakilerin tıpatıp aynısıydı evler. bir de ben baktığım evin altındaki yorumlara bakıyorum veya kişinin profiline. kendisini belli ediyor. bir sıkıntı olduğunda karşınızda muhatap olarak ev sahibini değil airbnb ekibini buluyorsunuz, tamamen kiralayan kişiye odaklı bir memnuniyet sistemleri var benim gözlemlediğim kadarıyla. memnunum ben ve sık sık kullanacağım gibi duruyor.