kalabalıklar içinde yalnızlık...

mikrosoft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
635
4
46
İstanbul
bu günlerde kendimi çok kötü hissediyorum,
özel günlerimdeyim onunda etkisi var ama hiç bu kadar şiddetli yanlızlık hissetmemiştim.

evliyim iki de çocuğum var, fakat kendimi yapayanlız hissediyorum.
üç gündür rahatsızım ama (nasılsın )diyecek ,benimle ilgilenecek bir arkadaşım eşim dostum yok
etrafımda pek çok insan var ,benim sülalem eşimin sülalesi (sülale diyorum çünkü çok kalabalık bir aileyiz)
benden büyük küçük yaşıtım pek çok insan var çevremde ama hiç birisiyle kafalarımız uymuyor
bazen düşünüyorum bende mi bir tuhaflık bir iticilik var (olsaydı her halde profesör diye lakap takıp her konuda bana danışmazlardı)
yoksa insanlarmı iki yüzlu anlayışsız yalancı off of bu konuda çok doluyum ,

eşimin odunluklarından hiç bahsetmiyorum bile
sabah erken gidip akşam geç saatte yorgun argın eve dönüyor
ara sıra en ufak bir konuda dertleşmek içimi dökmek istesem o benden önce atılıyor ve sıkıntılarını dertlerini bir bir sıralıyor
sonrada : ee sen ne diyordun?diye bana dönüyor bense hiiç öylesine konuşuyorum işte deyip gidiyorum,sanırım beni kendi ve çocukları için güvenilir her işlerine koşan gönüllü bir robot olarak görüyor
ve bu durum beni ondan iyice soğutuyor,bazen kendimi eşimin yerine koyuyorum
o nun sıkıntıları da çok ve hiç olmayacak dertler fakat baş edilmeyecek konular değil
belkide eşim çok değil birazcık sevgi birazcık ilgi gösterse hiç bir şey beni etkileyemez ama nerdeee
sanırım biraz uzattım özetle çok mutsuzum çook

cnm benim hepimiz dönem dönem böyle mutsuzluklar yaşıyoruz. Ben kendimi işe verdim çalışmaya yani. İnsanlara kendini tam anlamıyla anlatamazsın. küçük bir örnek vereyim sana oradan anla. Babam beni k.validemde kalıyor biliyordu halbuki ben evimdeyim (bu konuyla ilgili konumda var) Ben kayınvalidemi aradım babam gelirse aniden diye beni eşim geldi götürdü dersin diye. Belki k.validem şuna bak babasını bile istemiyor diyede düşünmüştür. kimbilir onun gözünde nasıl evladım. Halbuki babamın sorunları bizi çileden çıkarttı. sen bazı şeyleri içinde yaşıyorsun biliyorsun ama tam anlamıyla dile getiremiyorsun yada anlatamıyorsun insanlara. İki yüzlü hepimizin etrafında var, herkese farklı kişilikle yaklaşıyorsun bazen nabza göre şerbet gibi. Hayat inanki yaşamaya değer, ne güzel ikimizinde iki tane evladı var. onlar için yaşamıyormuyuz.

yada anlatıyorsun da insanlar anlamamazlıktan geliyor umursamıyor o nasılsa dertleriyle baş edebilir diye düşünüyor
evet çocuklarımız için yaşıyoruz, allah onlara mutluluk huzur versin
düşünüyorum da içimdeki allah korkusu ve ahiret inancım olmasa asla sabredemezdim bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…