Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1593BA44-7276-45F8-BC3B-A7CD97D3C511.jpeg

Ay ben çok gıcık oldum he . Anam ne demek yaklaşmaz , umurlarında değilmi be ya. Bebek isteyen çalışacak :KK70:
Umrunda tabiki onunda ama adam o kadar yorgun geliyorki 😟1 hafta boyunca çalışamayız diye söyledim bir de gececi olunca perti çıkar gecesi gündüzü karışır adam bu durumda neye odaklansın 😂😂😂yazık ayyyy adamlara dışarı da çalış evde çalış 🤣🤣🤣🤣

2 tane bir kız bir oğlan
Ve kızım olsun çok isterim kız kardeş çok kıymetli bir şey benim kız kardeşim yok isterdim😊
Rabbim gönlümdekini biliyor.Önce sağlıklı olması ama bir kızım daha olsun çok isterim.Benim kız kardeşim var çok şükür yatıyor kalkıyor dua ediyor olursa kız olsun diye yiğenimin mutlaka bacısı olmalı diyor.Geçen gün kardeşimin moreli bozuktu bende annemlerdeyim abla senden o kadar güç alıyorum ki senin benim yanımda bana iyi geliyor dedi☺☺ bende hiç kıyamıyorum ona.Erkek kardeşim de var aramızda 1 buçuk yaş var hiç kimseyi aramaz günlük beni arar kurban olurum ben onlara kardeşlik çok güzel bir duygu😍😍😍kızlar gaza geldim tutun beni 3 veya 5 dogururum herhalde 🤣🤣🤣

X