- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.761
Adamı yakalayamazsam boşuna uğraşmış olcam
göndersem bir baksanız ben hiç anlamıyorum
göndersem bir baksanız ben hiç anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kız harika ya
amin Canim benimCanım gec döllenmedir belki o yüzden daha gec cıkabilir hayırlısıyla vardır inşallah
Inşallah bebisin seninledir canım bu ay sağlıkla bekletmeden kavuşursunamin Canim benim
CANım ilki pik gözüküyor ama ikincisi silik, hangisi dün hangisi bugün?
Silik olan dün daha belirgin olan bugünCANım ilki pik gözüküyor ama ikincisi silik, hangisi dün hangisi bugün?
Öyle sizin kactane3 kız harika ya
2 tane bir kız bir oğlanÖyle sizin kactane
Her ikisininde hayırlısını versin rabbim bnim varda ne ise yarioki konusmuorum 4 yıldır kusuz2 tane bir kız bir oğlan
Ve kızım olsun çok isterim kız kardeş çok kıymetli bir şey benim kız kardeşim yok isterdim
Kız alemsin vallahi1 gün yaptım 2 gün yaptım 3. Gün kandiramam artıkCanım az tesvik et şıkır şıkır giyin yatak odasına da mumlar tütsüler hazırla gündüzden kapat kapıyı gelince görsün Oo bir hazırlık var diye
Aaaa yapmayın ya en güzel sırdaş yoldaş halbuki inşallah husumetinizi halleder sıkı sıkı sarılırsınızHer ikisininde hayırlısını versin rabbim bnim varda ne ise yarioki konusmuorum 4 yıldır kusuz
Herkese hayırlı sabahlar. Galiba soğuk aldım bütün gece çeşme gibi aktı burnum üşüdüm ateşim vardı gibi değişik bir haldeydim , sabaha uyandıran Rabbimé şükürler olsun.
Sizler nasılsınız
Umrunda tabiki onunda ama adam o kadar yorgun geliyorki 1 hafta boyunca çalışamayız diye söyledim bir de gececi olunca perti çıkar gecesi gündüzü karışır adam bu durumda neye odaklansın yazık ayyyy adamlara dışarı da çalış evde çalışAy ben çok gıcık oldum he . Anam ne demek yaklaşmaz , umurlarında değilmi be ya. Bebek isteyen çalışacak
Ami canim ama biraz once yatim yine prediktor erken gebelik testi net olarak negatif cikti umutlar temmuz artikInşallah bebisin seninledir canım bu ay sağlıkla bekletmeden kavuşursun
Ayyyy Nasıl sevindim canım .Darısı bizim başımızaKızlar bugün kan testi yaptırdım 569 çıktı değerim doktor hepsine bakalım dedi bendr yemek yiyip gitmiştim doktor bey dedim benim gebelik var mı önce ona bakalım ben 2 gün sonra aç gelirim hepsine bakarsınız dedim
Rabbim gönlümdekini biliyor.Önce sağlıklı olması ama bir kızım daha olsun çok isterim.Benim kız kardeşim var çok şükür yatıyor kalkıyor dua ediyor olursa kız olsun diye yiğenimin mutlaka bacısı olmalı diyor.Geçen gün kardeşimin moreli bozuktu bende annemlerdeyim abla senden o kadar güç alıyorum ki senin benim yanımda bana iyi geliyor dedi☺☺ bende hiç kıyamıyorum ona.Erkek kardeşim de var aramızda 1 buçuk yaş var hiç kimseyi aramaz günlük beni arar kurban olurum ben onlara kardeşlik çok güzel bir duygukızlar gaza geldim tutun beni 3 veya 5 dogururum herhalde2 tane bir kız bir oğlan
Ve kızım olsun çok isterim kız kardeş çok kıymetli bir şey benim kız kardeşim yok isterdim