- 23 Temmuz 2014
- 1.257
- 1.542
- 31
- Konu Sahibi sadehayatt06
Hiç test yapan, yaptığı testin içini açan varmı yakn zamanda kızlar!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol yapmışlığım var canım noldu?Hiç test yapan, yaptığı testin içini açan varmı yakn zamanda kızlar!?
Testi yaptım normalde tek cizgi ama testin icini actm 2.bi cizgi daha var. Kuruma cızgısımı dıye suya tuttum ama gitmedi. Ne olabilir ki daha 29 batBol bol yapmışlığım var canım noldu?
Teşekkür ederim inşallah,büyükler 9ve 13yasinda çok ugrastik nedenini bulalım diye tıp çok geç çözüm üretti sanzimiza ama hayırlısı Allah'tan.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yaa anladım cnm Rabbim sana da prensesler ine de kolaylıklar versin inşallah bir daha yaşatmasın büyümüşler bile maşallah test sonucunu hayırlı alırsın umarım hersey Allah tanBı test sonucu daha gelecek onu bekliyoruz Mart gibi sonucu alacaktık malum salgindan kaldı test sonuç yok ondan sonra düşüneceğim çocuk olayini
Sen de bendensin canım aynı duyguları paylaşıyoruz hadi bismillah diyelim o zaman ilk aydan olur inşallah bir kızçenSelam kızlar bat 30 Mayıs, iki tane oğlusum tam anlamıyla ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bana da :)
Sen bu aydan elendin mi kuzum ne alemdesin ben su an reglimCANIm aynı şekilde düşünerek başlamıştık denemelere, aynen 5. Ayımızdayız İnşallah hepimize nasip olur
Tadı kötü diyorlar ne bilim sen hiç denedin mi canımCanım ben adetin bitince soğan kürü yapcam, istersen deneyebilirsin sadehayatt06
Cnm testini gördüm ama pek anlaşılmıyor fotoda muhtemelen sen daha iyi görürsün bence testin varsa bir kaç gün sonra tekrarlaHiç test yapan, yaptığı testin içini açan varmı yakn zamanda kızlar!?
Kızmda hep erkek görüyordumValla ben pek inanmıyorum Çin takvimine falan ama rüyalara inanırım bak o cıkıyo A Alliswell1677
O normal testi erken gebelik var yanımda yarn yPaym dıyormCnm testini gördüm ama pek anlaşılmıyor fotoda muhtemelen sen daha iyi görürsün bence testin varsa bir kaç gün sonra tekrarla
Bende altın gördüm erkek derler oğlum oldu canım kardeşim de patlıcan mı salatalık mı ne bir sebze görmüştü tam hatırlayamadım daha hamile değilken kızın olur dediler o ay hamile kaldı kızı olduKızmda hep erkek görüyordum
Bence dayanabilirsen biraz daha bekle varsa bile koyu çıkar inşallahO normal testi erken gebelik var yanımda yarn yPaym dıyorm
Foto atabilir misin?Testi yaptım normalde tek cizgi ama testin icini actm 2.bi cizgi daha var. Kuruma cızgısımı dıye suya tuttum ama gitmedi. Ne olabilir ki daha 29 bat
Ağzından bal damlıyor inşallah kuzummm inşallah tüm isteyenler kavuşsun inşallah birde onun tadına varalımSen de bendensin canım aynı duyguları paylaşıyoruz hadi bismillah diyelim o zaman ilk aydan olur inşallah bir kızçen
Ay avm ye gidipte kıyafetlere falan bakınca bayılıyorum ne süslü cibili bicili kızların herseyi inşallah diyelimAğzından bal damlıyor inşallah kuzummm inşallah tüm isteyenler kavuşsun inşallah birde onun tadına varalım
Foto atabilir misin?