• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri &&Kakuleta'nın Mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET kokusu&&//sarıkızın sponsorluğunda:))

patlıcanı her ne kadar sevmesemde ,tabaktaki goruntu istah acıcı:)
ellerinize saglık ,basarılar:KK66:

Teşekkür ederim:KK19:, eşim közlenmiş patlıcanı pek bir sever, sık sık yaparım, hele birde kahvaltıda yaptığım omlet var ki bayılır ;) bir ara paylaşırım inşaallah patlıcan severler için:KK68:

Yemek yarışmasına ilk kez katıldığım için heyecan yaptım galiba:KK48: , ne zaman oylama olacak ki:KK22::KK51:

Keşke E="Kakuleta, post: 37576918, member: 95236"]Böyle canı çekenleri görünce inşaallah hamile değildir diyorum keşke tadına baktırma şansımız olsaydı:KK19:
Keske vallahi seve seve bayila bayila yerdik:KK23:[/QUOTE]

Teknoloji her geçen gün ilerliyor bakarsınız ekrandan koku almaya tadına bakmaya başlarız , yorumları düşünsenize "ay kakule tuzu az olmuş biraz tuz at":KK70:

çok begendim
eti fırında bu şekilde pişirmeyi hiç düşünemezdim sanırım

bir soru daha fırında ne kadar sürede pişirdiniz etleri acaba?
bende sürekli piştimi pişmedimi kaosu yaşadığım için zaman bilmek benim için muhim

bir soru daha fırında ne kadar sürede pişirdiniz etleri acaba?
bende sürekli piştimi pişmedimi kaosu yaşadığım için zaman bilmek benim için muhim

Canım bizim evde et çok pişmiş seviliyor yani yanmaya yakın:KK48: Vejeteryana çok yakınız yoksa yiyemiyoruz, demem o ki siz kendiniz kontrol edin arada alt üst edin etleri , ben 1 saat pişirdim 250 derecede....

Back
X