• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri &&Kakuleta'nın Mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET kokusu&&//sarıkızın sponsorluğunda:))

Öncelikle annenize maşallah diyorum.Allah uzun ömürler versin her ikisine de.Eti terbiye etmeniz lezzetine lezzet katmıştır eminim.Pilavın yağını da suyunu koyduktan sonra koymanız ilgincime gitti.Biz yağla kavururuz pirinci.Herkesin pilav yapışı farklı oluyor.Biz de yoğurdu kendimiz mayalarız.Ev yoğurdu gibisi yok dimi.Yemeğiniz çok güzel.Patlıcan biber közlemesi de nefis.Değişik bir tarif öğrendik sayenizde.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Amin, iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sevgili arkadaşım:KK19:ben de sizin gibi pirinçi yağla kavururum ama önce sıvı yağla yaparım bu işi hatta resmini se koyabilirim vardı eklemeyi unutmuşum:KK22:Uzunca kavurduktan pirinç tane tane kendini bıraktıktan sonra suyunu koyar üzerine de gördüğünüz kadar Tereyağ ilave ederim, tereyağ ile kavurmam , çünki tereyağ kavrulunca hoş olmayan bir koku yayıyor eve , hem lezzetin de de değişiklik oluyor, o nedenle tereyağını bu şekil de kullanırım yakmadan, tabii bu benim usulüm her yiğindin yoğurt yiyişi farklı:KK48: Pilavımı çok beğenirler, hatta sürekli tarifini isterler gerçekten çok lezzetli oluyor bu şekilde denemenizi öneririm:KK5:

Sıvı yağ ile uzunca kavrulan pirinçlerim:KK66:
image.jpg

Amin, iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sevgili arkadaşım:KK19:ben de sizin gibi pirinçi yağla kavururum ama önce sıvı yağla yaparım bu işi hatta resmini se koyabilirim vardı eklemeyi unutmuşum:KK22:Uzunca kavurduktan pirinç tane tane kendini bıraktıktan sonra suyunu koyar üzerine de gördüğünüz kadar Tereyağ ilave ederim, tereyağ ile kavurmam , çünki tereyağ kavrulunca hoş olmayan bir koku yayıyor eve , hem lezzetin de de değişiklik oluyor, o nedenle tereyağını bu şekil de kullanırım yakmadan, tabii bu benim usulüm her yiğindin yoğurt yiyişi farklı:KK48: Pilavımı çok beğenirler, hatta sürekli tarifini isterler gerçekten çok lezzetli oluyor bu şekilde denemenizi öneririm:KK5:

Sıvı yağ ile uzunca kavrulan pirinçlerim:KK66:
Eki Görüntüle 1284971

İyi fikirmiş.Bundan sonra biz de öyle yapalım.Gerçekten de kokuyor tereyağı.:confused:

Çok teşekkür ederim sizlerden gelen bu beğeni mesajları beni kendi adıma birinci yaptı oylamaya bile gerek yok:KK19:Diyeceğim ama şimdi bunu yanlış anlayanlar olur diye korkuyorum:KK48:

Bir kişi bile beğense ben yine mutlu olurdum :KK22:Katılmamda ki maksat bilgilerimi paylaşmaktı çok ama çok mutlu oldum , beğenilerini eksik etmeyen bütün iyi yürekli hemcinslerimi kocaman kucaklıyorum:KK19::KK68::KK19:

Öncelikle hızlı cevap veremediğim için özür dilerim, fırsat buldukça bakıyorum bugün de çocuklar misafirler derken hiç bakamadım ancak şimdi açabildim . Çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten kokusu da baya iştah kabartıyor:kk77:

Eşim o kadar beğenmiş ki "aynı tariften yine yap" dedi , keşke odun kömüründe yapma şansım olsa eminim o daha bi güzel olur. Bakalım şartlar el verirse bahçemiz de yakıcam bir mangal:KK48:

Keşke E="Kakuleta, post: 37576918, member: 95236"]Böyle canı çekenleri görünce inşaallah hamile değildir diyorum keşke tadına baktırma şansımız olsaydı:KK19:[/QUOTE]
Keske vallahi seve seve bayila bayila yerdik:KK23:

Ellerinize emeğinize sağlık :KK68: girişinize bayıldım özellikle lerim lerimler çok hoştu :KK37: organikleri okuyunca kıskanmadım da değil hani:KK22::KK23: yarışmada başarılar dilerimEn Büyük TÜRKİYEHakeden kazansın:KK76:

:KK3:
Ellerinize emeğinize sağlık :KK68: girişinize bayıldım özellikle lerim lerimler çok hoştu :KK37: organikleri okuyunca kıskanmadım da değil hani:KK22::KK23: yarışmada başarılar dilerimEn Büyük TÜRKİYEHakeden kazansın:KK76:

Beğendiğinize sevindim, ayrıca içtenliğiniz için çook teşekkür ederim :KK19::KK19:Kesinlikle hakeden kazansınEn Büyük TÜRKİYE

ellerinize sağlık,
özellikle pilavınız müthiş görünüyor...
ve fırını böyle kullanmayı hiç düşünmemiştim, bir şey daha öğrendim
nar gibi de kızartmış
başarılar dilerim:KK9:

Bir kaç seferdir böyle kullanıyorum ama fırını temizlemesi azcık zaman alıyor , yağı kurutmadan hemen temizlersek yağ çözücüyle fazlada uğraştırmıyor, hazır konu gelmişken sizin araçılığınızla da nacizâne küçük bir uyarıda bulunayım :KK22:.Fırın temizliğinde kullandığımız kimyasalların temizlik ürünlerinin çok iyi arındırılması gerekiyor, en elzem olanı da fırının fan kısmına asla temizlik malzemesi sürülmemeli ya da spreylenmemeli, fan çalıştığı zaman mazaallah direk fırının içine yayılıyor. FAN bulunan yeri sadece ıslak bezle limonla ovmak yeterli .

Teşekkür ederim:KK19::KK68:

Back
X