Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dk dır kaka yapmaya calısıyoruz aynı sorun bızımde basımızda kaka yaparken aglamaktan helak oldu bebegım ,anne sutuyle beslenıyor, kakası cıvık ama nıye zorlayor bılemedım, henuz 35 gunluk gaz damlası kuulnyoruz. sabahları cay kasıgı z yag ıcır demıstı dr u ama yok hep ynı, karnına masaj yapıyoyrm sıcak havlu koyuyorm yok yok
Anne sütü alan bebeklerin 7-10 güne kadar kaka yapmaması normal demişti bizim doktorumuz.
benim oğlumdada aynı şey oldu,günlerce yapmayınca kabız sanmıştık meğer çok gazı varmış,gazı çıkaramayınca arkasından gelen kakayı da yapamıyor dedi dr.
ayrıca pamuklu çubukla müdahale etmek çok çok yanlışmış arkadaşlar lütfen yapmayın her yere yazıyorum,doktorum programında sabiha paktuna söyledi,özellikle erkek çocuklarına zarar veriyormuş,cinsel tercihini etkiliyormuş yapmayın.zaten 1hafta yapmasa bile normalmiş.
39 günlük bebişim var ancak yaklaşık 2 haftadır kakasını kendi yapamıyor.kabızda değil,doktor fitil verdi bir işe yaramadı.3 günde bir kulak çubuğuna bepanten sürüp öyle kaka yaptırıyoruz.nekadar böyle devam edicek.çok üzülüyorum bu duruma.ayrıca zinko,nurse harveys,bifiform gibi ilaçlar kullandık işe yaramadı....
yardım lütfen.....
39 günlük bebişim var ancak yaklaşık 2 haftadır kakasını kendi yapamıyor.kabızda değil,doktor fitil verdi bir işe yaramadı.3 günde bir kulak çubuğuna bepanten sürüp öyle kaka yaptırıyoruz.nekadar böyle devam edicek.çok üzülüyorum bu duruma.ayrıca zinko,nurse harveys,bifiform gibi ilaçlar kullandık işe yaramadı....
yardım lütfen.....