kaka durumunuz nasıl?

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
kızlar benim minicik kuşum neredeyse her yemekten sonra kakasını yapıyor. sizde durumlar nasıl, böyle olan var mı? 5-6 kere yapıyor bazen gecede yapıyor. nasıl kilo alıcak kızım böyle? keyfi yerinde çok şükür ama aklım takılıyor?????

aaaa canım biz ek gıdaya geçtik geçeli günde bir kere bazen 2 kere , bence bu işte bir tuhaflık var , doktoruna danıştın mı?

biz ek gıdaya ilk geçtiğimizde günde 5-6 kez kaka yapıyordu.sonra bi ara azaldı 1-2 kez yapmaya başladı.bir süredir 2-3 kez yapıyor,bazen 4 ü buluyor.bi rahatsızlık belirtisi yoksa bence bi sorun yoktur ama tabikien doğrusunu doktor bilir

benimkide 1 yada 2 kez yapıyor hepmi böyle cnm

uzun bi süredir böyle canım, ek gıda ile mi ilgili acaba? sizlerde öyle değil demekki??? doktoruma da bi danışayım ben en iyisi. huysuzluğu falan yok diye aramadım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca endişelendim biraz.

biz ek gıdaya ilk geçtiğimizde günde 5-6 kez kaka yapıyordu.sonra bi ara azaldı 1-2 kez yapmaya başladı.bir süredir 2-3 kez yapıyor,bazen 4 ü buluyor.bi rahatsızlık belirtisi yoksa bence bi sorun yoktur ama tabikien doğrusunu doktor bilir

yok canım huysuzluk falan yapmıyor, daha sulu ve lifli şeyler veriyorum genelde onunlada ilgili olabilir. bi ara katıydı kakası bayağıdır değil.sizinkilerin katı mı?

benimkide bir süredir ishal gibiydi.yumuşatıcı şeyleri azaltıp patates havuç muz filan verdim,kabız bile oldu valla.bence tamamen yedikleriyle alakalı.benimki geçen bol kaka yaptığı halde 800 gr. almış maşallah daha ne olsun. :nazar: seninkininde kilo alımında bi sorun yoksa bence endişelenme cnm :)

2-3 kere yapıyor benimki ama yediğine göre katılığı değişiyor.bazen yaptığını hiç anlamıyoruz valla taa üstüne çıkıyoo:) nasıl sessiz sedasız yapıyo anlamıyorum.Bazen de çok belli ederek yapıyor..komik oluyo kıpkırmızı...sırnaşık şey

benim kızım diş çıkarma zamanlarında daha sık yapıyo sanki, hele ıhlamur falan vermişsem bez yetiştiremiyoruz.
ama normalde 2-3 kez yapıyo, gece de yapmıyor hiç, sabah uyanır uyanmaz ilk işi kaka yapmak.

valla çok komik bu bebişler. patates vs vericem bakalım ne olacak.
saphiracım maşallah bebişin ii kilo almış.bu dönemlerinde azalıyor çünkü kilo alımı.

valla çok komik bu bebişler. patates vs vericem bakalım ne olacak.
saphiracım maşallah bebişin ii kilo almış.bu dönemlerinde azalıyor çünkü kilo alımı.

muslukum benim kızımda hemen hemen her öğününden sonra kakasını yapıyor .yani yaklasık 4-5 kere . bunlardan iki tanesi tam bombardıman olan diğerleri de eh işte şeklinde. ben geçen kontrolunde doktoruna sordum bu kadar sık yapmasında bir problem olup olmadığını . gelişimine göre bir problem olmadığını söyledi. bu arada bizde aylık kontorlunde yaklasık 950 gr almış . yani demekki yedikleri yarıyor :))

X