Kainat Guzeli.. Olivia Culpo

Yüzü güzel ama fiziği oldukça erkeksi.
Ayrıca kalçası dünyanın en güzel kalçası, bacağı dünyanın en güzel bacak değil. Muhtemelen göğüsler de silikon.
-Neresi kainat güzeli?
-Yüzü.

Genelde esmer kadınları beğenmeme rağmen bu güzellik yarışmalarında sürekli esmer kızları birinci seçmeleri artık canımı sıkmaya başladı... bazen görüyorum güzel sarışın bir hatun dereceye bile giremiyor, bir sene de şaşırmak istiyorum, kainat güzelinin sarışın olduğunu da görmek istiyorum ya:) ayrıca bu kız güzel falan değil...

Fiziğini beğenmedim o kemikler çok itici duruyor.
Yüzüde çok uzun güzel bulmadım ben.

Türkiye'yi temsil eden bizim temsilcimiz çok daha güzeldi.. Dereceye girdi mi bilmiyorum ama ben kesin girer gözüyle bakıyordum.
Ayrıca birinci olan bu kız Amerika'yı temsil ediyormuş. Bunların hepsi Amerika'nın oyunu.

Türkiye'yi temsil eden bizim temsilcimiz çok daha güzeldi.. Dereceye girdi mi bilmiyorum ama ben kesin girer gözüyle bakıyordum.
Ayrıca birinci olan bu kız Amerika'yı temsil ediyormuş. Bunların hepsi Amerika'nın oyunu.

Bizim ki ilk 16ya girmiş ama sonra elenmiş:ssz:

ben beğenmedim yaa dünyanın en güzel kızı bu mu şimdi
dizi oyuncuları bile bundan on kat güzel
mesela vampire diariesteki bütün bayan oyuncular buna on basar hem vücut hem yüz konusunda
amerikaya torpil geçmişler nedense

Hepimiz biliyoruz ki buradaki biz kızlar o yarışmaya katılanlardan daha güzeliz, o kadar makyajla dahada güzel oluruz ♥ fazla söze gerek yok ben beğenmedim açıkçası, ondan daha güzelleri var dediğim gibii

kararsız kaldım yaaa güzel mi crkin mi diee :)) ama biraz izlemiştim bundan cok daha güzell kızlar vardıı...

Back