kahveye davetlisiniz fıstıklar......

ayy bilmiyorum yaa çok erken geldiğini düşünüyorum resmen süpriz oldu ne hissettiğimi bile bilmiyorum bi yandan okul bi yandan koca :KK16: bi yandan bebek :KK16: olack nasip olursa 2011 bnm için çoook yoğun geçeçek rabbim hayr etsin inş :18::18: :KK52::KK52:

Hayırlısı olsun yaşın kaç

amanıınn alttandamı bakıo doktor yaa evlenip hamile kalmaya korkuyorum artık kocanla birlikte kaç doktor elliyo acep:KK53:
şaka yaptım cnm arkadaşlar ne diosa öyle..bilmiyorum espirisine söledim bildigimden deil:))))

bayan doktor zaten nasip olursa doğumuda o yapcak tlf görüştük çok yoğun olduğu için ve bizimle günler uyuşmadığı için 7 aralığa attı bakalm artıkım :p

ewet.
ben 3 ay gebelik yaşadım bebişimi kalp durması sonucu kürtaj oldum.
3 ay boyunca 3 kere gittim 3 ünde de normal ult. konuldum.
5 haftalıkken gittim kese görünüyor denildi.
8 haftalıkken gittim kalp atış sesini ve bebişimi gördüm.
12 haftalıkken gittim bebişimin kalbinin durduğunu öğrendim.

inş. hayırlı ve sağlıklı şekilde gelir bebişin.
bu arada kaç haftalıksın?

amiin inş sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir...:emir_bebek:
seninkide çok zor bi durum Rabbim gönlüne göre versin inş :KK69:

henüz bilmiyorum normalde 16 aralıkda renkli olacaktm olmadım test yaptık pozitif çıktı..göğüslerim acayip hassaslaştı yaa o ne zaman geçer bilen varmıı :KK53::KK53::KK53:

bayan doktor zaten nasip olursa doğumuda o yapcak tlf görüştük çok yoğun olduğu için ve bizimle günler uyuşmadığı için 7 aralığa attı bakalm artıkım :p
genç anni babiii ne şirinsinizz.....hayırlı ugurlu gelsin bebiş..2011de maraton koşusu beklio seni demekki kolay getirsin rabbim inşallah.:KK16::nazar::nazar::nazar:
Kısmet canım bazen düşünüyorum hamile kalsam heyecandan ölürüm diye insan düşününce bile tüyleri diken diken oluyor:KK69:

bende aynı düşünüyrum çok kutsal bişey buuu....soumluluğuda büyük.
boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır die.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh......

Son düzenleme:
amiin inş sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir...:emir_bebek:
seninkide çok zor bi durum Rabbim gönlüne göre versin inş :KK69:

henüz bilmiyorum normalde 16 aralıkda renkli olacaktm olmadım test yaptık pozitif çıktı..göğüslerim acayip hassaslaştı yaa o ne zaman geçer bilen varmıı :KK53::KK53::KK53:

biraz zor geçer göğüs hassasiyeti.
benimkilerde felaket hasssaslaşmıştı.
öyle ki dokunamıyordum.adet olma zamanlarımda daha da artıyordu.adet görecekmiş gibi.
hatta bende kürtajdan sonra su gibi bişey geldi.o da göğsün süt toplamasıymış.

biraz zor geçer göğüs hassasiyeti.
benimkilerde felaket hasssaslaşmıştı.
öyle ki dokunamıyordum.adet olma zamanlarımda daha da artıyordu.adet görecekmiş gibi.
hatta bende kürtajdan sonra su gibi bişey geldi.o da göğsün süt toplamasıymış.

hmmm ilk 4 aydan sonra geçer diye okumuştum nette hayırlısı bakalm yaa zor ama cidden acıyoo :85::85:

ee her işin bir zorlugu var derler ama bu güzel zevkli aşması kolay bir zorluk minik annişler..geçmiş olsun :KK16:

öyle tabii
Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin inş...

amin amin.
benim gebeliğim çok kötü geçmişti.
inşş. seninki öyle geçmez.
sabahları midebulantısı ve kusma!
hiçbirşey yiyememe.yemek kokusundan mide bulanması.
hatta başımdan geçen olayı anlatayayım.
ramazanda hamileydim.oruçluyum.
zaten bişey yiyemiyorum.taze fasülye yapayım dedim misaafir gelecek.
anam mutfağı iğrenç bir koku sardı.tadına da bakamıyorum yemeğin.
açtım kapağı iğrenç mide bulandıran bir koku.
gittim kustum.yemeğpi döktüm mü.
bu seferde taze barbunya yapacağım.o pişti onda da bir koku!
yine istifar.bu sefer eltimi çağırdım o da koku felan yok dedi!:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çok gülmüştüm.
sadece çubuk krakerle besleniyordum.

iinş.aşermezsin,mide bulantın felan da olmaz.
benim hamileliğim çok zor geçmişti.
canım yeşil erik çekmişti.eşim beyoğlunda bulmuştu 4 tanesini 15 liraya almış.:KK1::KK1::KK1::KK1:

acı ama güzel şeyler.ben bunları çekerken peşinden ikinciyi düşündüğümü söylediğimde millet bana şaşırıyordu.hamileliğin berbast geçiyor sen ikinciyi düşünüyorsun die...:KK53::KK53::KK53::KK53:

9 ay çekerim yeterki sağlıklı bir bebişim olsun derdim.

X