kahveye davetlisiniz fıstıklar......

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
slm kızlar bende böyle bir topik açıyımda hepbirlikte kahvelerimizi içerek güzeel bir sohbet edelim dedim..sigarada serbest hee...kahvelerinizi nasıl alırdınız şekerler ?

Son düzenleme:
slm arkadaşlar kahvelerinizi yudumlarken bende burda süt içiyorum :KK61:

bir sorum olacak hamilelik testi yaptım pozitif çıktı 7 ocakda randevm var. daha hiç kimseye bahsetmedm bu konuyu eşimle ben biliyoruz iice kesinleşsin doktora gidelim öyle söyleyelm dedik... yeni olduğu için ultrasyona nasıl bakarlar acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi...yani sorum etek mi giysem rahat olur pantolonmu...

yaa ben şey duydum yanii alttan bakıyorlarmış galiba ilk olduğu için o yüzden sordm hangisi rahat olur acaba diye :KK31:

bir sorum olacak hamilelik testi yaptım pozitif çıktı 7 ocakda randevm var. daha hiç kimseye bahsetmedm bu konuyu eşimle ben biliyoruz iice kesinleşsin doktora gidelim öyle söyleyelm dedik... yeni olduğu için ultrasyona nasıl bakarlar acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi...yani sorum etek mi giysem rahat olur pantolonmu...
cnm bnm öncelikle hayırlısıyla güzel ahberi alırsın inşallah..
kesinleşmesi için ultrasona mı bakarlar ki:26::26:
bende bilmiyorum :KK60:
ama su sorunu cevaplayım etekmi pantolonmu demişsin ya bence farketmez aşağıyla ilgisi yok :KK53::KK53:

öncelikle hayırlı olsun.
,inş sağlıklı birş ekilde bebişinin kucağına alırsın.
darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma.:nazar::nazar::nazar:

farketmiyor canım benim.
sonuçta bel kısmında ult. giriyorsun ama vajinal ult. olursa etek daha mantıklı geliyor.
en iyisi vajinal ult. düşünerek etek giymeni tavsiye ederim.

öncelikle hayırlı olsun.

farketmiyor canım benim.
sonuçta bel kısmında ult. giriyorsun ama vajinal ult. olursa etek daha mantıklı geliyor.

amiiiiin inş ...:KK69: teşekkür ederim arkadaşlar :KK71:
her ihtimali düşünmek gerek değilmi :KK53:

öncelikle hayırlı olsun.

farketmiyor canım benim.

RABBİM sanada en yakın zamanda nasip etsin inş bizimki biraz süpriz oldu yanii bayaa şaşırdık Rabbim in hediyesi diyoruz artık :KK69:

amanıınn alttandamı bakıo doktor yaa evlenip hamile kalmaya korkuyorum artık kocanla birlikte kaç doktor elliyo acep:KK53:
şaka yaptım cnm arkadaşlar ne diosa öyle..bilmiyorum espirisine söledim bildigimden deil:))))

amiiiiin inş ...:KK69: teşekkür ederim arkadaşlar :KK71:
her ihtimali düşünmek gerek değilmi :KK53:

ewet.
ben 3 ay gebelik yaşadım bebişimi kalp durması sonucu kürtaj oldum.
3 ay boyunca 3 kere gittim 3 ünde de normal ult. konuldum.
5 haftalıkken gittim kese görünüyor denildi.
8 haftalıkken gittim kalp atış sesini ve bebişimi gördüm.
12 haftalıkken gittim bebişimin kalbinin durduğunu öğrendim.

inş. hayırlı ve sağlıklı şekilde gelir bebişin.
bu arada kaç haftalıksın?

Heyecanlı mısın:KK69:

ayy bilmiyorum yaa çok erken geldiğini düşünüyorum resmen süpriz oldu ne hissettiğimi bile bilmiyorum bi yandan okul bi yandan koca :KK16: bi yandan bebek :KK16: olack nasip olursa 2011 bnm için çoook yoğun geçeçek rabbim hayr etsin inş :18::18: :KK52::KK52:

X