Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım kahvemi geldim
amonra yeşillenmişsin hayırlı uğurlu olsun :81:
cnm bnm öncelikle hayırlısıyla güzel ahberi alırsın inşallah..slm arkadaşlar kahvelerinizi yudumlarken bende burda süt içiyorum
bir sorum olacak hamilelik testi yaptım pozitif çıktı 7 ocakda randevm var. daha hiç kimseye bahsetmedm bu konuyu eşimle ben biliyoruz iice kesinleşsin doktora gidelim öyle söyleyelm dedik... yeni olduğu için ultrasyona nasıl bakarlar acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi...yani sorum etek mi giysem rahat olur pantolonmu...
yaa ben şey duydum yanii alttan bakıyorlarmış galiba ilk olduğu için o yüzden sordm hangisi rahat olur acaba diye
slm arkadaşlar kahvelerinizi yudumlarken bende burda süt içiyorum
bir sorum olacak hamilelik testi yaptım pozitif çıktı 7 ocakda randevm var. daha hiç kimseye bahsetmedm bu konuyu eşimle ben biliyoruz iice kesinleşsin doktora gidelim öyle söyleyelm dedik... yeni olduğu için ultrasyona nasıl bakarlar acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi...yani sorum etek mi giysem rahat olur pantolonmu...
öncelikle hayırlı olsun.
,inş sağlıklı birş ekilde bebişinin kucağına alırsın.
darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma.
farketmiyor canım benim.
sonuçta bel kısmında ult. giriyorsun ama vajinal ult. olursa etek daha mantıklı geliyor.
en iyisi vajinal ult. düşünerek etek giymeni tavsiye ederim.
öncelikle hayırlı olsun.
,inş sağlıklı birş ekilde bebişinin kucağına alırsın.
darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma.
farketmiyor canım benim.
sonuçta bel kısmında ult. giriyorsun ama vajinal ult. olursa etek daha mantıklı geliyor.
en iyisi vajinal ult. düşünerek etek giymeni tavsiye ederim.
amiiiiin inş ... teşekkür ederim arkadaşlar
her ihtimali düşünmek gerek değilmi
amiiiiin inş ... teşekkür ederim arkadaşlar
her ihtimali düşünmek gerek değilmi
Heyecanlı mısın