Kahverenk lekelenme şeklinde adet kanaması

Sizin adet mi gecikmişti. Bir doktor videosu izledim. Adet olması gereken gün ve sonraki 3 gün test yapın diyor. İnsan meraktan duramıyor ki, sürekli test yapıyorsun. Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet benim 4. Gün geldi ben başta adet oldum sandım ama ayıptır söylemesi açık olsun diye söylüyorum kahverengi çamur gibi akıntım oldu 4 gün sürdü 5. Gün gelmedi

Evet benim 4. Gün geldi ben başta adet oldum sandım ama ayıptır söylemesi açık olsun diye söylüyorum kahverengi çamur gibi akıntım oldu 4 gün sürdü 5. Gün gelmedi
Yerleşme kanaması dedikleri bu akıntı deneme(ve yumurtlama) sonrası tahmini 6-12 gün arasında geliyormuş.Ona göre hesaplarsanız, gebelik olabilir. Çünkü zaten akıntının gelme günü regliyle çakışıyor neredeyse

Benim ozaman yumurtlamadan sonra 15. Gün oluyor beklenen adet tarihimden 4 gün sonra oldu

Ay bende de aynı durum var çokta şaşırdım tarlusal ile adet oldum. Hiç böyle olmazdı ilk bi koyu renkte kan geldi ertesi gün hiç gelmedi daha sonrada çok az kahve lekem geldi 4.gün bugun kesildi sebebi nedir bilemedim cuma günü de rahim filmi çekineceğim

Bende normalde buhun regl olacaktım, ama kahve rengi lekelenme şeklinde geldi, İlk önce adet okuyorum dedim bakıyorum halen kahve rengi şeklinde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…