- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Kan testi yaptırdım bugün yarın belli olacak insallahHamile olabilir misiniz test yaptınız mı
Kan testi yaptırdım bugün yarın belli olacak insallah
Ya bu şekilde yaşadınız mı böyle bir şey oluyor mu normal mi bilemedimHamilesiniz kesin
Kasıklarım ve arada sırtım ağrıyor siz hamile misinizAynısı bende de olmuştu. 3 gün gecikmişti. 4. Baya kahverengiye yakın kanamam olmuştu daha sonraki günlerde de lekelenme tarzı olup kesilmişti. Herhangi bir belirtiniz var mı başka
Kasıklarım ve arada sırtım ağrıyor siz hamile misiniz
Yaaa öyle mi Allah en yakın zamanda insallah hayırlı sağlıklı güzel bir evlat versin sana . Tabi ki haber veririmYok daha önce öyleydi 5 aylıkken kaybettim maalesef. Buda belirtiler tabi. Sonuç çıkarsa haber edermisin merak ettim :)
Yaaa öyle mi Allah en yakın zamanda insallah hayırlı sağlıklı güzel bir evlat versin sana . Tabi ki haber veririm
Senin akıntıların kaç gün sürmüştü pekiTeşekkür ederim amin inş
Senin akıntıların kaç gün sürmüştü peki
Adet kanaması gibi ama az ve pet değiştirme gerektirecek kadar fazla değildi değil mi ? Ben hijyenik olsun diye değiştirdim yoksa pet kirlenmiyordu açıkçası . Peki lekelenmeden kaç gün sonra öğrenmiştin gebeliğini ? Kanda mı yoksa idrar testi ile mi öğrendin3 - 4 gün sürmüştü sanırım.
Merhaba, gebelik testi sonucunu yazarsanız sevinirim. Benim yumurtlamanın 12.günü önce pembe birkaç damla lekelenme geldi. Şimdi de açık kahverengiye döndü. İdrar testinde gebelik negatüf çıktı.Adet kanaması gibi ama az ve pet değiştirme gerektirecek kadar fazla değildi değil mi ? Ben hijyenik olsun diye değiştirdim yoksa pet kirlenmiyordu açıkçası . Peki lekelenmeden kaç gün sonra öğrenmiştin gebeliğini ? Kanda mı yoksa idrar testi ile mi öğrendin
Adet gecikmeniz oldu mu kaçıncı gündesiniz acabaMerhaba, gebelik testi sonucunu yazarsanız sevinirim. Benim yumurtlamanın 12.günü önce pembe birkaç damla lekelenme geldi. Şimdi de açık kahverengiye döndü. İdrar testinde gebelik negatüf çıktı.
Bende polikistik over var, adet günümü tam olarak tahmin edemiyorum, düzensiz oldugu için. 30 Aralık yumurtlama ve deneme yaptık. Böyle akıntı olunca acaba mı dedim. Birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. Kan testi, sizinki daha garanti.Adet gecikmeniz oldu mu kaçıncı gündesiniz acaba
Son adet tarihiniz nedir peki adetin 12. Günü mü yaşadınız akıntıBende polikistik over var, adet günümü tam olarak tahmin edemiyorum, düzensiz oldugu için. 30 Aralık yumurtlama ve deneme yaptık. Böyle akıntı olunca acaba mı dedim. Birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. Kan testi, sizinki daha garanti.
Tahmini regli günüm 14 Ocak, regliden 3 gün önce akıntı geldi aslında, regliye de dönebilir. Gebelik belirtisi olma ihtimalini merak ettim. Çünkü açık pembe hiç olmazdı ve açık kahverengiye döndü. Bakalım sizin sonuç ne çıkacakSon adet tarihiniz nedir peki adetin 12. Günü mü yaşadınız akıntı
Eğer sonucum pozitif çıkarsa dizinde öyle olur benceTahmini regli günüm 14 Ocak, regliden 3 gün önce akıntı geldi aslında, regliye de dönebilir. Gebelik belirtisi olma ihtimalini merak ettim. Çünkü açık pembe hiç olmazdı ve açık kahverengiye döndü. Bakalım sizin sonuç ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?