Kahverenginden Hafif Pembeye Dönen Akıntım var. Korkuyorum

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Kızlar, şu an normalde SAT'a göre 6+2deyim ama geç döllenme olduğu için düşük değerle başladı ve tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Bu cumartesi keseyi görmek için çağırmıştı doktor.
2 haftadır hafif lekelenmelerim oluyordu ama şu an kahverengi akıntı ve ara ara da kırmızıya dönecekmiş gibi koyu pembe akıntım var. Çok korkuyorum, dış gebelik ya da düşük ihtimali var mı sizce? Değerlerim 2 günde bir katlayarak gidiyordu. Bugün kan verdim hatta en son,
24 Haz: 23
26 Haz: 54
28 Haz: 103
02 Tem: 467

Öncelikle inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben bir düşük yaşadım tecrübe ederek söylüyorum ki bir an önce doktora gidin o sizin için en iyi tedaviyi sunar eğer sorun yoksa da doktorun ağzından duymak sizi rahatlatır yok yere stres yapmış olmazsınız :)

Öncelikle inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben bir düşük yaşadım tecrübe ederek söylüyorum ki bir an önce doktora gidin o sizin için en iyi tedaviyi sunar eğer sorun yoksa da doktorun ağzından duymak sizi rahatlatır yok yere stres yapmış olmazsınız :)
Doktora sordum telefonda ama progestan verdi. Kafam çok karışık :/

Kızlar, şu an normalde SAT'a göre 6+2deyim ama geç döllenme olduğu için düşük değerle başladı ve tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Bu cumartesi keseyi görmek için çağırmıştı doktor.
2 haftadır hafif lekelenmelerim oluyordu ama şu an kahverengi akıntı ve ara ara da kırmızıya dönecekmiş gibi koyu pembe akıntım var. Çok korkuyorum, dış gebelik ya da düşük ihtimali var mı sizce? Değerlerim 2 günde bir katlayarak gidiyordu. Bugün kan verdim hatta en son,
Kesinlikle doktora git ilk 3 ay lekelenme iyi bisey degil progestan yazarlar

Kesinlikle doktora git ilk 3 ay lekelenme iyi bisey degil progestan yazarlar
Progestan kullanıyorum. Doktoru aradım günde 2'ye çıkar dedi. Doktorum özel olduğu için sürekli muayeneye gidemiyorum. Daha geçen hafta gittim.. Haftaya da kese için gideceğim. Of :(

Progestan kullanıyorum. Doktoru aradım günde 2'ye çıkar dedi. Doktorum özel olduğu için sürekli muayeneye gidemiyorum. Daha geçen hafta gittim.. Haftaya da kese için gideceğim. Of :KK43:
Stres yapma canım bende öyle olmuştum ilacı düzenli kullan inş sağlıkla kucağına alırsın.

Progestan kullanıyorum. Doktoru aradım günde 2'ye çıkar dedi. Doktorum özel olduğu için sürekli muayeneye gidemiyorum. Daha geçen hafta gittim.. Haftaya da kese için gideceğim. Of :KK43:
Anladim canim demek kullaniyodun zaten o zaman arttirman iyi olmus cokta telaslanma olaniliyo maalesef insan korkuyo haliyle yatip dinlen bi sure sadece tuvalete git agir is yapma stresli ortamlara girme hurma dereotu kirmizi meyveli caylar icme canim cok artarsa kirmizilasirsa iyce acile gidersin sana progestani bu sefer igne yaparlar

Anladim canim demek kullaniyodun zaten o zaman arttirman iyi olmus cokta telaslanma olaniliyo maalesef insan korkuyo haliyle yatip dinlen bi sure sadece tuvalete git agir is yapma stresli ortamlara girme hurma dereotu kirmizi meyveli caylar icme canim cok artarsa kirmizilasirsa iyce acile gidersin sana progestani bu sefer igne yaparlar
Çalışıyorum o yüzden dinlenemiyorum da. Muayene gününe kadar sabretmekten başka çarem yok galiba. Dediğin gibi artarsa acile giderim zaten. Teşekkür ederim :)

Öncelikle sağlıkla inşallah kucağına alırsın senın yaşadığını bende yaşadım mutlaka doktora gıt lekelenmelirin coğalırsa

Benim daha hamileligi bilmeden kanamam baslamisti. İlk uc ay progestan ve bir igne oldum duzenli. Hep yattim. Ev isi falan yapmadim. Sadece yemek yapabildiysem o kadar yapabildim. Bol bol istirahat edin. İlla kendi drunuza gtmenize gerek yok devlet aciline gidin belki igne yazarlar

6 haftada başladı lekelenmelrim sonra yoğunlaştı sonra ilaç verdı onuda kunlandım ama fayda etmedı cnm

Back
X