Kahverengimsi lekeler acil bakarmısınız

Kahverengi mi acaba
Renk olarak çok net hatırlamıyorum ama lekelenmelerim oldu. Rengine çok takılmadım. Doktorum stres yapmamami bol bol dinlenmemi ayaklarımı uzatmami ve kendimi yormamamı söylemişti, her lekelenmenin riskli olabileceğini söylemişti o nedenle rengine çok takilmamistim.
Siz yine de doktorunuzu bilgilendirin en kisa zamanda, bir de aşırı stres olacaksanız da yarın öbür gün için muhakkak doktorunuzdan randevu alın bence çünkü gebelikte stresi minimum tutmanız daha iyi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İlknur lütfen üzülme stres yapma uzan dinlen ayaklarını uzat Allah'ın izniyle hiç bişey olmuyacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Gerçekten hepınıze çok teşekkür ederım Rabbim hepınızın gönlüne göre versşn içimi rahatlattınız çok sağolun

Amin insallah çok teşekkür ederım haftaya pazartesı gıdıcem hayırlısıyla

hamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın
Benimde oldu 12. Haftada yaşadım sabah başladı kahverengi lekelenme öğlen doktora gittim bi sorun görünmedi akşama kırmızı kanama oldu bildiğin regl kanaması gibi bende çok korktum ve çoktu da kanama doktorum iğne ilaçla düzene soktu bana ayaklarını yukarı kaldırıp yat demişti canım ben bir hafta hiç yataktan çıkmadım risk geçene kadar şuan kızım 6 aylık sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle

Gerçekten hepınıze çok teşekkür ederım Rabbim hepınızın gönlüne göre versşn içimi rahatlattınız çok sağolun
Düşün ya abla o kadar şiddetli kanaması oldu ki ve ciğer şeklinde bir çok parça geldi acile gitti hemen keseyi gördük bebek yok dedi hemen düşük iğnesi yaptılar sabah doktora gitti bebeğimi kaybettim diye doktor gülerek düşen bebeğin kalp atışı mi olur diyip kalp atışını dinletti nasibi varsa unutma bu dünyada hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…