Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik över diye geçiyor kist gibi bişey bende anlamıyorum pandemi zamanı öğrendim adet gecikmesi oluyor sol tarafim hep bekarken şişti ben bı ara aşırı kilo verdim hiç bişey yemiyodum pandemi de hiç bi hastane kabul etmemişti 1 ay sadece su iciyodum bı anda 32 kiloya düşmüştüm sonra kilo almaya başladım sol kasık tarafında sanki böyle hamile olursunda bebek bı tarafta toplanır gibi şişti adet düzensizliğim hiç olmadı o şekilde bişey olduğunu farkettim 7 hastane gezdikten sonra baktılar kist var dediler 12 cmlik kadın doğum hastanesine yonlendirdi hem pcos hastası olduğumu öğrendim hemde nur topu gibi 12 cmlik kist olduğunu ameliyat olmamı istedi doktor ben kabul etmedim bu 12 cmlik kist kuculmez dedi 2 ay sonra gittim kuculmustu tekrar 2 ay sonra gittiğimde kalmamıştı miyomlarim vardı onlarda yok oldu sadece 2 tane miyomum var suan
Kızzz daha 5 ay nedir çok az bir vakit lütfen akılıma bırak olur mu içini rahat tut bir şey olmaz, sen böyle sürekli böyle şeylerle aklını doldurursan olmaz tamam mı işe gidiyor musun ev hanımı mısın
Kızzz daha 5 ay nedir çok az bir vakit lütfen akılıma bırak olur mu içini rahat tut bir şey olmaz, sen böyle sürekli böyle şeylerle aklını doldurursan olmaz tamam mı işe gidiyor musun ev hanımı mısın
Ev hanımıyım ve yurt dışında yaşıyorum dil kursuna başladım ama evet az bi sure ama pcos piskolojimi bozdu burda bı çok kişinin okudum pcos hastası ve hamilelik istiyor onları gördükçe daha çok kafama takiyorum