Kahverengimsi lekeler acil bakarmısınız

O yüzden yıpratma kendini herşey güzel olacak kahverengi leke yerleşme kanaması diyolar sakin ol

Pekı ondan önce hıc lekelenme yasamamısmıydınız

Allah’ın izniyle şeninde çok güzel ilerler ben cuma günü keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm pazartesi görmeye gittim göremedim
Dualarım sizinle de inşallah keseyi görürsün inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edin lütfen bende inşallah pozitifi görürüm

Dualarım sizinle de inşallah keseyi görürsün inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edin lütfen bende inşallah pozitifi görürüm
Çok sağolun Allah razı olsun Rabbım gonlune göre versın teşekkür ederimmm

5 ay bitecek ve pcos hastasıyım zor oluyor diyolar tedavisiz olmuyormus kilolu değilim doktor zayıfla dedi diyete ve spora basladim
Asla öyle bir şey yok canım benim pcoslar da hamile kalıyorlar hemde normal bir şekilde öyle şartlama, Ovulasyon testi yapıyor musun

Asla öyle bir şey yok canım benim pcoslar da hamile kalıyorlar hemde normal bir şekilde öyle şartlama, Ovulasyon testi yapıyor musun
Yumurtalama döneminde aşırı ağrım oluyor ve akintim çok fazla oluyor sağ kaşık inanılmaz derecede ağrı oluyor pcos sol kasikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…