Artış olarak gayet güzel ama3 Ocak 30
6 Ocak 125
10,Ocak 585
13 Ocak 1324 canım
Pekı ondan önce hıc lekelenme yasamamısmıydınızBenimde oldu 12. Haftada yaşadım sabah başladı kahverengi lekelenme öğlen doktora gittim bi sorun görünmedi akşama kırmızı kanama oldu bildiğin regl kanaması gibi bende çok korktum ve çoktu da kanama doktorum iğne ilaçla düzene soktu bana ayaklarını yukarı kaldırıp yat demişti canım ben bir hafta hiç yataktan çıkmadım risk geçene kadar şuan kızım 6 aylık sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle
Evet çok rahatladımO yüzden yıpratma kendini herşey güzel olacak kahverengi leke yerleşme kanaması diyolar sakin ol
Allah’ın izniyle şeninde çok güzel ilerler ben cuma günü keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm pazartesi görmeye gittim göremedimArtış olarak gayet güzel ama
Yat dinlen hiç bişey yapma canımsın bebekte etkilenir seninle o yüzden sakin kalEvet çok rahatladımartık doktora gıdene kadar yatıcam
Dualarım sizinle de inşallah keseyi görürsün inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edin lütfen bende inşallah pozitifi görürümAllah’ın izniyle şeninde çok güzel ilerler ben cuma günü keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm pazartesi görmeye gittim göremedim
Hayır yaşamamıştım ilk gebeliğimdi zaten belki sizinki yerleşme kanamasıdırPekı ondan önce hıc lekelenme yasamamısmıydınız
İnşallah birtanemDualarım sizinle de inşallah keseyi görürsün inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edin lütfen bende inşallah pozitifi görürüm
Hayır yaşamamıştım ilk gebeliğimdi zaten belki sizinki yerleşme kanamasıdır miniğinizin sizin iyi olmanıza ihtiyacı var onun için üzülmeyin lütfen
5 ay bitecek ve pcos hastasıyım zor oluyor diyolar tedavisiz olmuyormus kilolu değilim doktor zayıfla dedi diyete ve spora basladimİnşallah birtanemne kadarlık evlisiniz
Yat dinlen hiç bişey yapma canımsın bebekte etkilenir seninle o yüzden sakin kal
Çok sağolun Allah razı olsun Rabbım gonlune göre versınDualarım sizinle de inşallah keseyi görürsün inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edin lütfen bende inşallah pozitifi görürüm
İnsallahHayır yaşamamıştım ilk gebeliğimdi zaten belki sizinki yerleşme kanamasıdır
Ay insallahAllah’ın izniyle şeninde çok güzel ilerler ben cuma günü keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm pazartesi görmeye gittim göremedim
Asla öyle bir şey yok canım benim pcoslar da hamile kalıyorlar hemde normal bir şekilde öyle şartlama, Ovulasyon testi yapıyor musun5 ay bitecek ve pcos hastasıyım zor oluyor diyolar tedavisiz olmuyormus kilolu değilim doktor zayıfla dedi diyete ve spora basladim
Baslayacam bu ay 1 ay deneyecem oldu oldu olmadı dusunmuyecem vallahi piskolojim bozulduAsla öyle bir şey yok canım benim pcoslar da hamile kalıyorlar hemde normal bir şekilde öyle şartlama, Ovulasyon testi yapıyor musun
Yumurtalama döneminde aşırı ağrım oluyor ve akintim çok fazla oluyor sağ kaşık inanılmaz derecede ağrı oluyor pcos sol kasiktaAsla öyle bir şey yok canım benim pcoslar da hamile kalıyorlar hemde normal bir şekilde öyle şartlama, Ovulasyon testi yapıyor musun
Sadece üstüne düşme bu kadar düşünmemeye çalış akışına bakBaslayacam bu ay 1 ay deneyecem oldu oldu olmadı dusunmuyecem vallahi piskolojim bozuldu
Bu pcos dediğin kist mi acaba yumurtalık tarafından olanYumurtalama döneminde aşırı ağrım oluyor ve akintim çok fazla oluyor sağ kaşık inanılmaz derecede ağrı oluyor pcos sol kasikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?