Kahverengimsi lekeler acil bakarmısınız

llnur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
72
25
3
20
hamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın

hamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın
Kaç haftalık

B
Benim başlarda kanamam olmuştu

5+6 adet tarıhıme göre, 10 ocakta gıttık gorunmemıstı doktor gözükmez dedı , hafıf ağrım var ,pazartesı kese görmeye gıdıcegiz
Kırmızı dönmediği sürece korkmayın, doktorunuza bilgi verin ama.

Yerleşme kanaması olabilir yine de dikkat edin doktorunuzla görüşün

Benim de oldu stres yapmamaya çalışın yerleşme kanaması olabilir ama muhakkak doktorunuza bilgi verin. Bol bol su içip bol bol dinlenin kendinizi yormayın benim doktorum bunu önermişti.

Benim sanirim yaklasik 8. Haftaya kadar ara ara lekelenmelerim olmuştu.

Üzülmeyin dikkat edin temizlik falan yapmayın banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler bende inşallah bebek haberi alirim
Rabbim gönlünüze göre versin insallah teşekkür ederım Önerileriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…