Kaç haftalıkhamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın
5+6 adet tarıhıme göre, 10 ocakta gıttık gorunmemıstı doktor gözükmez dedı , hafıf ağrım var ,pazartesı kese görmeye gıdıcegizKaç haftalık
Benim başlarda kanamam olmuştuhamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın
Kırmızı dönmediği sürece korkmayın, doktorunuza bilgi verin ama.5+6 adet tarıhıme göre, 10 ocakta gıttık gorunmemıstı doktor gözükmez dedı , hafıf ağrım var ,pazartesı kese görmeye gıdıcegiz
Yerleşme kanaması olabilir yine de dikkat edin doktorunuzla görüşünhamileliğin baslarında kahverengi lekeler yasadınız mı az önce lavaboda farkettım korkmaya başladım lekelenme mi , yoksa düşük vs ne anlama gelıyor yasayan varmı böyle birsey lütfen yazın
TmKırmızı dönmediği sürece korkmayın, doktorunuza bilgi verin ama.
Teşekkür ederım sağolunYerleşme kanaması olabilir yine de dikkat edin doktorunuzla görüşün
Kacincı haftada acabaB
Benim başlarda kanamam olmuştu
Ablamda 6.haftada kanama oldu bildiğin kıpkırmızı sancılı oldu ve şuan oğlu 1.5 yaşında nasibi varsa Allah'ım koruyor zaten ama kötü düşünmeyin çok yormayın kendiniziKacincı haftada acaba
Valla ben hesaplamasını bilmiyorum ama son adet tarihim 4 aralıktı kanamam da 1 Ocak da başlamıştı ve 3 Ocak da gittiğimde betam 30 du 3 gün lekelenme yaşadımKacincı haftada acaba
Teşekkür ederımAblamda 6.haftada kanama oldu bildiğin kıpkırmızı sancılı oldu ve şuan oğlu 1.5 yaşında nasibi varsa Allah'ım koruyor zaten ama kötü düşünmeyin çok yormayın kendinizi
Benımde 6 aralıktı betam 4 ocakta betam 52 ydıValla ben hesaplamasını bilmiyorum ama son adet tarihim 4 aralıktı kanamam da 1 Ocak da başlamıştı ve 3 Ocak da gittiğimde betam 30 du 3 gün lekelenme yaşadım
Üzülmeyin dikkat edin temizlik falan yapmayın banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler bende inşallah bebek haberi alirimTeşekkür ederım
Rabbim gönlünüze göre versin insallahÜzülmeyin dikkat edin temizlik falan yapmayın banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler bende inşallah bebek haberi alirim
Aaa neredeyse aynı zamanlar da hamile kalmışız keseyi gördün mü canınBenımde 6 aralıktı betam 4 ocakta betam 52 ydı
Kahverengi mi acabaBenim sanirim yaklasik 8. Haftaya kadar ara ara lekelenmelerim olmuştu.
Kahverengi ve pembe renk yerleşme kanaması oluyor stres yapma sakin ol lütfen streste tetikler vucudunuzKahverengi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?