Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahverengi-Turkuaz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bende birkaç örnek vereyim

$Decorating+Design+walls+bedroom+ideas+turquoise++Brown++.webp

$turkuvaz-kahverengi-banyo.webp

$Decorating+walls+bedroom+ideas+turquoise+and+Brown.webp

$turquoise-brown-home-decor-bedroom.webp

$4d3162638c0a.webp

$8ff96202d08a.webp

$roundmirr.webp

Bir kaç tane de mutfak örneği
$classic-turquoise-kitchen.webp

$kitchen-decorating-ideas-5.webp

Bence gayet uyumlu gözüküyor turkuaz ve mavi evin her köşesinde

size çok teşekkür ediyorum öncelikle ciddiye aldığız için çok memnun kaldım.ayrıca çok zevkli birine benziyosunuz.koltuk yastıklarınıza bayıldım.ben düğün telaşşıyla ilk beğendiğim oturma grubunu ve mobilyayı aldım uzun uzun düşünme fırsatım olmadı eşyalarımı severek aldım ama birden çok renksiz geldi normalde çok renkli bir kişiliğim var salonumda biraz ağır olsu istedim şimdi bir renklilik arıyorum odamın fotoğrafını eklicem sadece internetteki resmini koyabildim SİZCE BU KOLTUKLARIN YASTIKLARINDA NASIL BİR DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRİM NE DERSİNİZEki Görüntüle 389086 Eki Görüntüle 389085 Eki Görüntüle 389086 Eki Görüntüle 389085 KAHVERENGİ FONUM VAR PERDEMDE TURKUAZLA DEKORE EDEBİLİRMİYİM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

tatlım bence direk tekli koltuklarında krem gibimya onu turkuaz yaparsan boğabilir diye düşündüm krem yerleri beyaz yapıp yastıklarla turkuazla renklendirebilirsin diye düşündüm veya yine krem kalırsa krem veturkuazın açık tonunda yastıklarında kombin olarak kullanabilirsin ama bu renkler bir araya gelince beyazıda açmak için çok boğulmasın diye kullanman gerekebilir diye düşündüm

mlsvt yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekli koltukların yastuk yüzünü değiştirmcm sadece dikdörtgen yastık ilave etsem hoş dururmu

Burda kimse kalmamiss :)

merhaba kizlar.. ben ekimde evleniyorum ve turkuaz kahve kombini cok seviyorum.. turkuaz beyazda cok güzel duruyo.. yokmu evinin resimlerini koyan o kombinde olan??

Ben çok beğendim 2 renk uyumunu :) Nişanlın ikna olur cnm merak etme şöyle ev işine rengine cartına curtuna karışan adama sinir oluyorum ya

benim salonumda kahverengi turkuaz olarak döşendi. ben baya turkuaz rengine takığım hatta aşığım denilebilir. düğün davetiyemde kahverengi turkuaz dı ordan anlayın yani:1:

mobilya olarak turkuaz koltukları tercih ettim
Eki Görüntüle 388929
berjer koltuğum yine aynı yerden şu desende
Eki Görüntüle 388931

bir duvarı sadece duvar kağıdı yaptık kavrengi üzerine turkuaz ara ara çiçekler var
perdede kanatlarda kahveyi kullandık
tv üniteside beyaz kahve oldu
halıda krem tercih ettim

turkuaz koltuklarda ama kelebeği mutlaka öneririrm

kelebek derken ne bahsettin anlamdım foto koyarmısın lütfen.... benimde evim kahve rengi...turkuazla renklendirmek istiyorum.

Back
X