Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahverengi-Turkuaz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tiwinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
296
1
116
39
Tekirdağ
Merhaba,ben evimi kahverengi ve turkuaz olarak kombine etmek istiyorum. Çok uyumlu ve güzel görünüyor. Ancak nişanlıma söylediğimde olur mu öyle hiç dedi. Ona da bu uyumu göstermek istiyorum ancak internette bu konuda pek resim bulamadım. Resim konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle nışanlının buna pek karışmaması lazım...
Sonunçta evi dizayn edecek bütün gün uğraşacak olan sensin canım...
Ki çok güzel bir tonda düşünmüşsün..
Bir arkadaşın bilmiyorumkismileevim evim güzel evim bölümünde evi turkuaz kahve idi ve çok güzeldi
6a00d83451e9a369e2010535f51c87970b-pi

6a00d83451e9a369e2010535f51c48970b-pi

Bunları bulabildim bulunca daha da eklerim :hulya:
http://www.portakalagaci.com/.a/6a00d83451e9a369e2010535f51c48970b-pi

Kimin eviydi acaba evim evimdeki. resimler için teşekkürler. ikimizin de memnun olması gerek sonuçta o da yaşayacak huzur bulsun o evde gözüne birşey batsın istemem.

aman bu erkekler de herşeyi çok bilir ya.... ben benimkine böyle olacak diye söyledim geçtim. çalışma odasını sen yaparsın dedim kaydirigubbakcemile3

bende oturma odamı kahve turkuaz istemiştim çok gezdim ama içime sinen bişi bulamadım siyah kırmızı yaptım hayalim hep kahve turkuazdı umarım begenecegin bişiler bulursun

Umarım bulurum. Kırmızı istemiyorum ben. Kırmızı beni gergin yapıyor. Turkuaz suyun rengi, kahverengi toprağın rengi beni çok rahatlatıyor. ınşallah bulurum. Koltukları kahve düşünüyorum halılar ve perdelerde kahve krem turkuaz tonlarında olabilir. duvar rengi konusunda biraz çelişkide kaldık. nişanlım beje beji diye bir renk var onu istiyor. ancak yakışmayacağını düşünüyorum. somon rengi gibi bir renk. bu yüzden o da resim görsün istiyorum kahverengi ve turkuaz ile ilgili.

bende siyah kırmızı derken koltuklarım siyah halım kırmızı siyah halımı cok begenmiştim yoksa asla içime sinmezdi şimdiden hayırlı olsun canım duvarıda kese kagıdına boyayabilirsiniz

Umarım bulurum. Kırmızı istemiyorum ben. Kırmızı beni gergin yapıyor. Turkuaz suyun rengi, kahverengi toprağın rengi beni çok rahatlatıyor. İnşallah bulurum. Koltukları kahve düşünüyorum halılar ve perdelerde kahve krem turkuaz tonlarında olabilir. duvar rengi konusunda biraz çelişkide kaldık. nişanlım beje beji diye bir renk var onu istiyor. ancak yakışmayacağını düşünüyorum. somon rengi gibi bir renk. bu yüzden o da resim görsün istiyorum kahverengi ve turkuaz ile ilgili.

belce bejinin somonla alaksı yok. benim nişanlımın evindeki duvarlar bu renk ve çok tatlı bir bej. kahve koltuk yaparsan kese kağıdı duvar odayı boğabilir.

belce bejinin somonla alaksı yok. benim nişanlımın evindeki duvarlar bu renk ve çok tatlı bir bej. kahve koltuk yaparsan kese kağıdı duvar odayı boğabilir.

biraz şampanyaya da benziyor gibi. ama kahverengiyle uyumsuz olur gibi geliyor. kese kağıdı da dediğiniz gibi evi boğar. ıhlamur rengi falan olabilir.

İşte hayallerimin koltuğu kaydirigubbakcemile5 Ama biraz pahalı gibiboshayallersmile. doğtaş scarlet turkuaz çok güzel. ama jpeg formatılmadığı için resim ekleyemiyorum.

Yüklemişsin canım süper içim gitti. Ya ben turkuaz turkuaz derken oturma odası için bej tonlarına karar verdik. Sonra yatak odasının duvarlarını çok açık mavi boyadık buz mavisi gibi. Şimdi bu odayı nasıl kombine ederim diye düşünüyorum. Perdelerle yatak örtüsünü ne renk yapmalıyım karar veremedim. Mavi olsa çok mu boğar. Duvar rengi çok çok açık bir renk gerçi boğucu bir renk değil.

bende turkuaz rengini çok seviorum bende hep çeyizlerimi ona göre alıorum inşş yapabilirim evlenirken:D bendende bir kaç resim inş yükleyebilirimm

Eklentiler

• $3574178067_fa6a293fcf_o.webp
    $3574178067_fa6a293fcf_o.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 187
  • $perde4_detay3.webp
    $perde4_detay3.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 433
  • $Tapeten-AS-Sunlight-Raumbilder-Borduere-flowers-uni-flowers-sunlight-gr-beige-1041-0.webp
    $Tapeten-AS-Sunlight-Raumbilder-Borduere-flowers-uni-flowers-sunlight-gr-beige-1041-0.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 143
  • $turkuaz_oda.webp
    $turkuaz_oda.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $mormavidecor.webp
    $mormavidecor.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 157
Back
X