Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi saçlarımı nasıl sarı yaparım kızlar hadi yardım edin:))

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
ya kızlar kahve rengi boyalı saçımı nasıl sarıya çeviririm saçımı açmam gerekiyomu yani ne işlemler yapmalıyım istediğim rengi ekledim lütfen yardım edin artıkkkkkk:gitme:

resim anlaşılır değil. eğer saçında boya varsa açma işlemi şart. ama hiç boyamadıysan açık sarı renkler saçını açacaktır ama ilk boyamada net ve açık bir sarı bekleme. birkaç boyamada oturacaktır renk. eğer saçların hiç boyalı değilse ve de koyu kahveyse4 yine açma işlemi gerekebilir.

koleston yoğun renk açıcısını kullan canım. direk sarı elde ediyosun.. açıcı olduğu için üstüne istediğin ton sarıyı boyadığında yine tutar :)

evet açman gerekio eğer kendi boyıcaksan tabi açman gerekli o rengi yakalaman ha diosan kuaförde yaptırıcam o zaman sen bırak kendini onların eline onlar istediğin tonu elde ederler zaten

Lorealin çok çok açık sarısı var..Doğal sarı diye geçiyor..Eğer evde kendin yapıcaksan kahverengi üzerine ancak o boyayla sarı olur ama ilk yıkamada akar tabii..Bence iyi bir kuaföre git..Saçların yıpranmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…