Canım benim reglden 5 gün geçince kahverengi akıntım başlamıştı yumurta akı gibi beyaz bi akıntı ile peçeteye geliyordu doktor hoşlanmadığımız bi durum demişti ertesi gün regl kanamam başladı kimyasal oluştu
Canım sen daha keseyi görmedin anladığım kadarı ile eğer keseyi gördüysen doktor ilaç veriyor onu içiyorsun ama kese görünmediyse malesef kimyasalı engellemek mümkün değil acile gidersen betana baktırabilirsin eğer düşme varsa kimyasal olduğu kesinleşir ama sen yine de bekle belki yerleşme kanaması falandır canımKüçük bir parça Beyaz ve kahverengi karışımı Bi akıntıydı. Hani adetin bitince kalan parçalar olur ya. O şekildeydi.
Peki sizce gitmeli miyim acile? Birşey yapabilirler mi?
Canım sen daha keseyi görmedin anladığım kadarı ile eğer keseyi gördüysen doktor ilaç veriyor onu içiyorsun ama kese görünmediyse malesef kimyasalı engellemek mümkün değil acile gidersen betana baktırabilirsin eğer düşme varsa kimyasal olduğu kesinleşir ama sen yine de bekle belki yerleşme kanaması falandır canım
Canım o zaman devam ederse sen bi git doktora bence kesenin oluşmuş olmaya başlaması lazım bu haftada karından görünmesi de
Pıhtı ve parça geldiyse doktora gidin ihmal etmeyin
Anladım canım dikkat et kendine dinlen bol su iç ve doktor kontrolünu aksatma geçmiş olsun hayırlısı olsun insallahMinik kahverengi Beyaz karışımı bir tane parça geldi sadece. Hani adet sonunda kalan kahvere parçalar dökülür ya. O şekilde bir parça idi. Kesinlikle pembe yada kırmızı değildi rengi
Canım benimde öyle olmuştu sonra çok açık kan gibi geldi düşük yapıyormuşum eğer devam ederse git mutlaka hastaneyeKızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.
Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?
Anladım canım dikkat et kendine dinlen bol su iç ve doktor kontrolünu aksatma geçmiş olsun hayırlısı olsun insallah
Canım benimde öyle olmuştu sonra çok açık kan gibi geldi düşük yapıyormuşum eğer devam ederse git mutlaka hastaneye
İnşallah canım içini ferah tut umarım bebeğin seninledirİnşallah devamı gelmez. Peki çok teşekkür ederim. Kontrol ediyorum kendimi sürekli.
İn
İnşallah canım içini ferah tut umarım bebeğin seninledir
Moralini bozma doktorunu ara.muhtemelen Progestan veriyor düşük engelleyici tutunsun diye bebiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..ben 14 Mart’ta düşük yaptım önce az kahve rengi geldi sonra kırmızıya döndü ve sabah başladı akşama düşük yaptım 1300 olan beta 57 ye düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?