Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dayanamadım gittim 2 3.hastane gezdim ama bulduk sonunda çok şükür. Evet Progestan verdi. Düşük tehliken var dedi. 2 hafta yat dedi. 6 haftalıkmışımkeseyi gördük vajinal muayene ile.
Allah razı olsun
Pandemi olmayan kadın doğum hastanesi gibi bi hastaneye gidin sabaha kadar için içini yiyecekse güvenli bir yere gitmek daha garanti zaten gebeliğin boyunca hastaneye hep gideceksin
Çok geçmiş olsun canım
Dinlenmeye bak canım ilaç iyi gelir merak etmeAllah razı olsun. Hem ağlıyorum hem seviniyorum keseyi gördüm diye. Bi garip oldum. İlk hamileliğim Bi de. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
3 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu ilk 2 ay normal adet kanaması bile yaşadım ama allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı ama benimki pıhtı degil kanamaydı lekeydi.
Dinlenmeye bak canım ilaç iyi gelir merak etme
Ben de doktora açıkladım kahverengi leke diye. Doktor da leke ya da pıhtı hiçbirini istemeyiz gebelikte dedi. Progestan verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı işte. Bakalım rabbim bana bağışlasın. Alan o veren o.,
Evet banada aynı şekilde söyledi başka bi doktora gittim suratıma karşı düşük yapıyosun bile dedi kendi doktorum progestan verdi 3 ay kullandım allaha şükür hiçbişey olmadı çok şükür inşallah sende kucagına alırsın bebegini sırt üstü yattım ben hep
Kızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.
Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?
Adet olduktan sonra mı öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
Evet bence gidin. Yerleşme kanaması adetten sonra değil önce olur bir kaç gün diye biliyorum ki benim öyle oldu. Ne olursa olsun bakılsın ne zararı olabilir ki böyle düşünmek yerine gidinKızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.
Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?
Evet bence gidin. Yerleşme kanaması adetten sonra değil önce olur bir kaç gün diye biliyorum ki benim öyle oldu. Ne olursa olsun bakılsın ne zararı olabilir ki böyle düşünmek yerine gidin
Hyr adet olmadım. Adet günüm geçtikten sonra testle bakıp öğrendim.
Anladım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?