• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi pıhtı 💥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dayanamadım gittim 2 3.hastane gezdim ama bulduk sonunda çok şükür. Evet Progestan verdi. Düşük tehliken var dedi. 2 hafta yat dedi. 6 haftalıkmışım 🥺 keseyi gördük vajinal muayene ile.

Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım 🥺

Pandemi olmayan kadın doğum hastanesi gibi bi hastaneye gidin sabaha kadar için içini yiyecekse güvenli bir yere gitmek daha garanti zaten gebeliğin boyunca hastaneye hep gideceksin

Evet öyle yaptık biz de. 3 hastane gezdik ama bulduk sonunda kadın doğum uzmanı. Vajinal muayene yaptı. 6 haftalık hamileymişim. Düşük tehlikesi var dedi Progestan verdi. Yatarak dinlenicem 2 hafta inşallah.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 😌😌😌

3 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu ilk 2 ay normal adet kanaması bile yaşadım ama allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı ama benimki pıhtı degil kanamaydı lekeydi.

Ben de doktora açıkladım kahverengi leke diye. Doktor da leke ya da pıhtı hiçbirini istemeyiz gebelikte dedi. Progestan verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı işte. Bakalım rabbim bana bağışlasın. Alan o veren o., 🤲🤲🤲

Ben de doktora açıkladım kahverengi leke diye. Doktor da leke ya da pıhtı hiçbirini istemeyiz gebelikte dedi. Progestan verdi 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı işte. Bakalım rabbim bana bağışlasın. Alan o veren o., 🤲🤲🤲

Evet banada aynı şekilde söyledi başka bi doktora gittim suratıma karşı düşük yapıyosun bile dedi kendi doktorum progestan verdi 3 ay kullandım allaha şükür hiçbişey olmadı çok şükür inşallah sende kucagına alırsın bebegini sırt üstü yattım ben hep

Evet banada aynı şekilde söyledi başka bi doktora gittim suratıma karşı düşük yapıyosun bile dedi kendi doktorum progestan verdi 3 ay kullandım allaha şükür hiçbişey olmadı çok şükür inşallah sende kucagına alırsın bebegini sırt üstü yattım ben hep

Allah razı olsun.🤲🤲🤲 Ben de yatıyorum dünden beri. Bi de tez canlı Bi insanım. İşlerimi hızlı yapmayı severim. Bu hamilelik zorlayacak gibi beni
İnşallah kucağımıza alırız 🤗🤗

Kızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.

Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?

Adet olduktan sonra mı öğrendiniz hamile olduğunuzu ?

Kızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.

Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?
Evet bence gidin. Yerleşme kanaması adetten sonra değil önce olur bir kaç gün diye biliyorum ki benim öyle oldu. Ne olursa olsun bakılsın ne zararı olabilir ki böyle düşünmek yerine gidin

Evet bence gidin. Yerleşme kanaması adetten sonra değil önce olur bir kaç gün diye biliyorum ki benim öyle oldu. Ne olursa olsun bakılsın ne zararı olabilir ki böyle düşünmek yerine gidin

Teşekkür ederim. Evet gittim o gece. Çok şükür sıkıntı çıkmadı 🤗🤗🤗

Back