Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben küçükken çok aklıma takılırdı!Hep sorardım "kahve olmasaydı eğer kahverengine kahverengi der miydik? "diye.Bunun cevabını kendim şöyle açıklayabilirim:
Bu yalnızca Türkçe'ye özgü bir durum.Yani tamamen dille ilgili bir şey!Büyük ihtimalle kahve Anadolu'ya girdikten sonra kahvrengini büyük ihtimalle farklı bir sözcükle ifade ediyorduk. Ama kahve gelince halk büyük ihtimalle o renge daha uygun buldu bu ismi.
Bir başka düşündüğüm ihtimal daha var. Yılar önce kahverenginin söylenişi belki daha farklıdır. Zamanla kahverengine dönüşmüştür.
Tabi bunlar yalnızca benim tahminim.Bilgisi olanlar düzeltsin!!
a.s.