Hakkında hayırlısı olsun canımBilmiyorum canim suan resmen adet sancim var dertler sardi yine
Naptiniz yazamadim ailem geldi bana o yuzdenSaglikli olsunda yeter ki o gerisi muhim degil tatlim. Darisi bana insallah benimde iyice kesildi lekem coook azcik peceteye geliyor.
His gelmisler adete cevirdim canim ya ama 6 7 gun degilde kisa suren bir adet olucak galba bugun 3.gun botmeye calisiyor sen nasilsinNaptiniz yazamadim ailem geldi bana o yuzden
Valla benim mide bulantilari basladi cok kotuyom ne yiye biliyorum nede ice biliyorum mide bulaniyo midede bise yok daha beter ediyo oluyom yatakdan cikamadimHis gelmisler adete cevirdim canim ya ama 6 7 gun degilde kisa suren bir adet olucak galba bugun 3.gun botmeye calisiyor sen nasilsin
Kraker yemeyi dene canim tuzlu iyi gelirValla benim mide bulantilari basladi cok kotuyom ne yiye biliyorum nede ice biliyorum mide bulaniyo midede bise yok daha beter ediyo oluyom yatakdan cikamadim
Gebeliği engel değilmiş sanırım cyclo progynova ilacı ,inşallah hamilesinizdir ,sonucu yazar mısınız ?lütfennmerhabalarr bende adet duzensizliginden cyclo progynova diye hormon ilaci kullaniyorum iki aydir tam gununde oldum 3.ye dun olmam lazimdi ama pazar gunu camasirima leke geldi adet oldum sandim ama iki gundur hic bisey gelmiyor bu ilacta gebelige kolaylik saglarmis suphede kaldim kasik agrim var bel agrim var sicak basiyor adetmisim gibiyim ama kan yok sizce bekliyeyim mi test icin belli olur mu kesin olarak henuz adet donemim gecmis sayilmaz
suanda kan gelmeye basladi birden sanirim sokulmemisGebeliği engel değilmiş sanırım cyclo progynova ilacı ,inşallah hamilesinizdir ,sonucu yazar mısınız ?lütfenn
suanda kan gelmeye basladi birden sanirim sokulmemis
Merhabalar..Şuanda hamilemisiniz aynı şeyleri yaşıyorum da merak ettim cevaplarsanız sevinirimMerhaba kizlar, öncelikle Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallah. Benim gecen ay adetim kisa sürdü cok tuafti sadece iki gün yogun geldi normalde 7 gün sürer. Bitti ve bir hafta sonra yani 3 gün önce fln kahve lekeler gelmeye basladi suan kesildi ve dünden beri sol kasigimda cekmeler sizlamalar var ve sislik var. Test negatif cikiyor. Ben yerlesti diye düsünüp sabah test yaptm negatif. Acaba yumurtlama zamanim geldi ondanmi yoksa yerlesiyo ama idrar testi icn erkenmi. Üstüne gördüm diye düsündüm az geldigi icn adetim ama simdi negatifi görünce moralim bozuldu. Kusura bakmayin uzun oldu. Ayni seyleri yasayan varmi acaba
Canm bende ayni durumdayim noldu sonucHerkese merhaba oncelikle araniza yeni katildim. Herkese sevgi saglik huzur ve bebis diliyorum. Sizlere bi sorum olucak suan Bat a 3 gunum var 7 haziranda olucam. dun gece koyu sariyla kahverengi arasi akintim oldu bugunde wc de jel gibi koyu kahve akintim geldi ama sadece peceteye geldi damlama yok arada silerken acik kahve lekelenmelerde gordum fakat ardindan kesildi bu ara gelmiyor. Ara sira sol kasigimda bicak gibi batma oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Acaba hamile olabilir miyim coook istiyorum simdiden tesekkur ederim cevaplayanlara
yok canim adete dondu senin hakkinda hayirlisi olsun insallahCanm bende ayni durumdayim noldu sonuc
Ben bu ay tedavi olmustum 5 gün sürdü ve biti adete olmadim beta hcg 2.7 cikti ins yukselmesini beklicem dua edin :)yok canim adete dondu senin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Ben hamileyim canm benim o akintinin 7 gununde kan testinde cikti cok sukur ins darisi basina insallahhhhInsallah yukselir canim bebim bende bu ay 2 gun adet oldum bitti anlamadim suan hic gelmiyor kahverengu bile yok bugun 3.gun olmaliydi neden acabaaa bilen yorumu olan var mi?