10 günden fazla sürerse Bi doktora git bence önemsiz bişey de olabilir önemli bişey de...Kizlar merhaba adetten 10.gunu bugün kahverengi leke gelmesi ne demek lütfen yardımci olur musunuz bilgisi olan varmı acaba
Adetim bitmişti üstünden 10 gün. Gectişimdi fark ettim kahverengi lekeyi10 günden fazla sürerse Bi doktora git bence önemsiz bişey de olabilir önemli bişey de...
Belki adetinden kalan Bi akıntıdır devam ederse gidersin doktora bence Bi görünAdetim bitmişti üstünden 10 gün. Gectişimdi fark ettim kahverengi lekeyi
Yerleşme kanaması felan değil dir demiBelki adetinden kalan Bi akıntıdır devam ederse gidersin doktora bence Bi görün
Adetinden sonra ilişkiye girdin miYerleşme kanaması felan değil dir demi
EvetAdetinden sonra ilişkiye girdin mi
O zaman test al eczaneden. Erken gebelik testi. Sabah ilk idrarınla test yap. Silik çizgi dahi çıkarsa, hastaneye gidip kan testi yaptır bence
Tamam yarın sabah ilk isim o olsun teşekkür ederimO zaman test al eczaneden. Erken gebelik testi. Sabah ilk idrarınla test yap. Silik çizgi dahi çıkarsa, hastaneye gidip kan testi yaptır bence
Rica ederimTamam yarın sabah ilk isim o olsun teşekkür ederim
Yerleşme kanaması olabiliyorAdetim bitmişti üstünden 10 gün. Gectişimdi fark ettim kahverengi lekeyi
Kahverengi rengi peceteye silince geliyor sadece üç gün önce doktorum hormon testi istemişti onun içinde beta HCG de vardı sonuç 0.9 du o zamanYerleşme kanaması olabiliyor
Yerleşme kanaması olabilir bebek düşünüyorsanız adet gününüze kadar kendinizi gözlemleyinKizlar merhaba adetten 10.gunu bugün kahverengi leke gelmesi ne demek lütfen yardımci olur musunuz bilgisi olan varmı acaba
Üç gün önce Beta HCG 0.9cikmisti şimdi ise kahverengi leke geliyorYerleşme kanaması olabilir bebek düşünüyorsanız adet gününüze kadar kendinizi gözlemleyin
Ne zamandır gelıyorÜç gün önce Beta HCG 0.9cikmisti şimdi ise kahverengi leke geliyor
Yarimsaat önce geldi lekeNe zamandır gelıyor
6 güne kadar erken gebelik gösteren testler var yalancı pozitif çıkarmasın dikkat edin uygun olanlar oyle diyorlarYarimsaat önce geldi leke
Yarın sabah deniycem bir tane alıp tuvalete ciktgimda peceteye silince kahverengi leke geliyo kırmızı felan değil hiç anlam veremedim6 güne kadar erken gebelik gösteren testler var yalancı pozitif çıkarmasın dikkat edin uygun olanlar oyle diyorlar
Bu ay iki kere adet görmüş gibi oldum normal de 3kasim di yumurtlama takvim uygulaması göreAdetten 10 gün sonra geldiyse ara kanama tarzı bir şey de olabilir. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?